Abonamente companii

Servicii medicale
Ce este abonamentul?

Oamenii alaturi de care construiesti sunt resursa cea mai importanta, iar sanatatea lor inseamna sanatatea companiei tale. Abonamentele Regina Maria te ajuta sa ii protejezi pe termen lung.

Servicii medicale
De ce sa iti faci abonament

Preventia este primul pas spre o stare buna de sanatate pe termen lung, atat a angajatilor, cat si a companiei! Abonamentele medicale Regina Maria te ajuta sa o obtii.

Servicii medicale
De ce la Regina Maria

De 27 de ani oferim angajatorilor solutii personalizate de preventie si tratament, fiind primul furnizor care a lansat astfel de servicii medicale, atat pentru marile companii, cat si pentru IMM-uri si antreprenori aflat la inceput de drum.

Servicii medicale
Abonamente corporate

Portofoliul nostru numara peste 800.000 de abonamente corporate care cuprind o serie ampla de servicii, de la medicina muncii, medicina de familie si pana la sisteme de urgenta si spitalizare.

Servicii medicale
Abonamente IMM

Reteaua Regina Maria a creat o gama unica de abonamente, dedicata companiilor mici si mijlocii (IMM), care le ofera angajatilor tai acces la servicii medicale de calitate in peste 400 de clinici din intreaga tara.

Servicii medicale
Medicina muncii

Medicina muncii reprezinta un serviciu obligatoriu pentru orice companie, indiferent de marime, industrie si profil. Totodata, este esentiala pentru monitorizarea starii de sanatate a angajatilor.