Reteaua REGINA MARIA achizitioneaza Muntenia Hospital

Muntenia Hospital - Cel mai mare spital privat din judetul Arges, detinut de SIF Muntenia

„Mentinem ritmul accelerat de extindere regionala” – Fady Chreih, CEO Reteaua de sanatate REGINA MARIA

Reteaua de sanatate REGINA MARIA, liderul in calitatea serviciilor medicale din Romania si singurul operator cu trei spitale acreditate international, isi adauga in portofoliu Muntenia Hospital din Pitesti, fondat si administrat pana in prezent de SIF Muntenia. Achizitia, a carei finalizare este conditionata de aprobarea Consiliului Concurentei, vine in completarea serviciilor medicale oferite in regiune, punand la dispozitia pacientilor un circuit medical integrat, si duce mai departe angajamentul operatorului privat de a sustine calitatea inalta a actului medical in beneficiul tuturor pacientilor si abonatilor. 

Cel mai mare spital privat din Arges, Muntenia Hospital, dispune de un bloc operator cu 4 sali de operatie, un centru de imagistica dotat cu RMN si CT si un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Echipa este formata din aproape 75 de medici angajati si colaboratori, care acopera toate specialitatile medicale, inclusiv: urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, chirurgie generala, anestezie si terapie intensiva, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, psihologie, medicina de laborator, radiologie si imagistica medicala.

„Achizitia Spitalului Muntenia inchide cercul ingrijirii medicale pe care il oferim pacientilor si abonatilor nostri din Arges, dupa aproape 10 ani de prezenta in regiune. In tot acest timp, am crescut aici cu si pentru partenerii nostri corporate, deservind in judet cateva zeci de mii de angajati ai unora dintre cele mai mari companii din Romania. In plus, am toata increderea ca experienta echipei de medici din Spitalul Muntenia si colaborarea interdisciplinara de la nivelul Retelei vor seta un nou standard de ingrijire a pacientilor din intreaga regiune. Aceasta noua integrare urmeaza directia noastra de consolidare la nivel local, preocuparea constanta pentru calitatea serviciilor medicale si siguranta pacientului.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Expansiunea operatorului privat de servicii medicale in judetul Arges vine in completarea serviciilor medicale oferite in cadrul celor doua clinici din regiune, un laborator si trei puncte de recoltare.
La nivel national, Reteaua REGINA MARIA detine astazi 8 spitale si 5 centre cu spitalizare de zi.

In ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicata in peste 35 de tranzactii cu preluare integrala, a 100% din actiuni, fiind operatorul cu cea mai mare expertiza in integrarea si dezvoltarea cu succes a jucatorilor privati care devin parte a Retelei.