Policlinica E. Grigorescu – cea mai moderna policlinica din Cluj se deschide in luna septembrie

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA inaugurează Policlinica E. GRIGORESCU, cea mai modernă policlinică din Cluj, care începând cu luna septembrie reunește sub același acoperiș Policlinicile Pasteur și Muzeului. 

Noua Policlinica E. Grigorescu acomodeaza 40 de cabinete, 40 de specialitati medicale, si investigatii complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Aproape 200 de medici isi pun aici priceperea si experienta in beneficiul pacientilor.

Printre specialitățile medicale care vor putea fi accesate de pacienții Rețelei se numără: diabet și boli de nutriție, hematologie, pediatrie, oftalmologie, genetică medicală, dermatologie, cardiologie, alergologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie, psihologie etc.

Policlinica E. GRIGORESCU reunește Centrul de Expertiză în Nutriție și Obezitate (C.E.N.O.) - inaugurat în primăvara lui 2023; Centrul pentru Sănătatea Cuplului; Centrul de Hematologie Oncologică. De asemenea, pacienții din Cluj și din apropiere vor regăsi în cadrul Policlinicii E. GRIGORESCU și Centrul de endometrioză, dar și Centrul de menopauză și anti-aging. 

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, prin investițiile realizate în ultimii ani în infrastructura medicală din Cluj, dezvoltă un ecosistem medical complet pentru pacienții din întreaga regiune centrală a României.

Policlinica E. GRIGORESCU își deschide astfel porțile pentru toți pacienții din Ardeal și oferă servicii clinice complete. Aceasta va funcționa din septembrie 2023 în Str. Iancu de Hunedoara nr. 32, Cluj.