Reteaua de sanatate REGINA MARIA lanseaza primele pachete medicale pentru studenti

Serviciile medicale incluse in pachete sunt adaptate nevoilor si stilului de viata al tinerilor

Bucuresti, 6 iulie 2021 – Reteaua de sanatate Regina Maria isi propune sa amplifice importanta preventiei in randul tinerilor din Romania si lanseaza primele pachete medicale dedicate studentilor. In acest context, compania ii incurajeaza pe tineri sa fie atenti la semnele pe care corpul lor le transmite si isi propune sa-i indrume catre specialitatile medicale pe care nu intuiesc ca este util si, uneori, chiar necesar sa le acceseze.

Segmentul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani ramane unul dintre cele mai afectate de masurile impuse de pandemie, de restrictii si de izolare. Potrivit unui studiu UNICEF, cel putin unul din sapte copii si tineri a fost afectat in cea mai mare parte a ultimului an de reguli de limitare a deplasarilor, cu riscuri pentru sanatatea mintala si bunastarea socio-emotionala . Tranzitia la cursurile online, minimizarea socializarii si izolarea fizica, coroborate cu teama legata de noul virus, au condus la probleme medicale, atat fizice, cat si psihice, cum ar fi depresia si anxietatea.

In plus, tot mai multi tineri se confrunta cu afectiuni sau boli asociate stilului de viata pe care nu sunt obisnuiti sa le comunice specialistilor, apeland la autodiagnosticare, iar unele dintre cele mai invocate motive pentru care acestia nu se prezinta la medic sunt fie pentru ca „se simt sanatosi”, sunt „prea ocupati” si ca a merge la medic „nu este convenabil” . Astfel, devine din ce in ce mai important ca tot mai multi tineri sa constientizeze importanta consultarii specialistilor pentru problemele medicale cu care au ajuns sa se confrunte astazi, dar si pericolul autodiagnosticarii.

„Ne-am dat seama ca tinerii sunt o categorie aparte si au nevoie de servicii si produse special gandite pentru problemele cu care se confrunta, specifice varstei si perioadelor pe care le traverseaza. Peste 114.000 mii de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani au accesat serviciile noastre in ultimul an, un procent semnificativ, pentru care am gandit o serie de pachete medicale speciale. Acestea acopera o arie larga de investigatii si consultatii pentru studenti, adaptate stilului lor de viata si in acord cu tabieturi ce declanseaza o serie de probleme medicale. Lansarea acestor pachete reprezinta propunerea noastra la dialogul cu tinerii, astfel incat acestia sa se simta incurajati si sustinuti atunci cand intampina problemele de sanatate, sa devina constienti de importanta preventiei si sa apeleze cu incredere la serviciile noastre.”, a declarat Nirvana Georgescu, Director de Calitate si Siguranta Pacientului, Reteaua de sanatate REGINA MARIA. 

Astfel, pana pe 31 august, persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani beneficiaza de noile pachete cu discount de 30%. Pentru a putea accesa serviciile la pret redus, tinerii sunt asteptati in policlinicile REGINA MARIA cu cartea de identitate, unde vor primi discountul la achizitionarea pachetului.

Cele sase pachete destinate studentilor au fost special gandite astfel incat sa raspunda principalelor probleme medicale cu care s-ar putea confrunta: probleme cu acneea sau hormonii, preventie pentru bolile cu transmitere sexuala, solutii pentru cei care petrec foarte mult timp in fata ecranelor, se simt anxiosi sau nemultumiti cu viata lor. In acest context, pachetele acopera mai multe specialitati medicale, printre care: dermatologie (Pachetul celor care vor sa-i dea block acneei), oftalmologie (Pachetul care stie ca azi esti tanar si maine nu mai vezi cand ti se da cu seen), endocrinologie (Pachetul care stie ca azi esti tanar si maine hormonii iti scot peri albi), pshioterapie (Pachetul ala zen care te atrage daca esti anxios gen), ginecologie (Pachetul celor care vor sa calatoreasca in siguranta pe muntele Venus) si analize de sange (Pachetul ala care stie ca azi esti tanar si maine ai colesterolul mare).

Trebuie mentionat faptul ca, in functie de specialitate si zona geografica, unele pachete nu sunt disponibile in toate locatiile Regina Maria. Pentru mai multe informatii, puteti accesa link-ul: Pachete medicale cu 30% discount pentru studenti | Reginamaria.ro.

Reteaua de sanatate REGINA MARIA ofera o retea nationala de servicii integrate care acopera toate nevoile medicale ale pacientilor prin: 46 de policlinici proprii, cu peste 70 de specialitati medicale, 10 campusuri medicale, 28 de laboratoare medicale si 8 spitale. In plus, 310 clinici partenere completeaza serviciile medicale oferite de RETEA.

https://www.unicef.org/romania/ro/comunicate-de-pres%C4%83/cel-pu%C8%9Bin-unu-din-%C8%99apte-copii-%C8%99i-tineri-fost-afectat-%C3%AEn-cea-mai-mare-parte
https://www.harmonyhit.com/survey-reveals-millennials-relationship-with-health-care/