Pachete studenti gineco

Pachetul celor care vor să călătorească în siguranță pe muntele Venus

Ești la vârsta la care explorezi cu nerăbdare și curiozitate misterele muntelui Venus. Ți se pare că știi fiecare traseu, că deții controlul și că nimic nu te mai poate surprinde, dar aceste călătorii sunt mai inițiatice decât crezi. Tocmai de aceea, din când în când este indicat să afli și părerea celor cu adevărat avizați.

 

Fii precaută și fă-ți un consult ginecologic.

 

Acest pachet îți oferă următoarele investigații de specialitate: consult obstetrică ginecologie și examen Papanicolau convențional

pachet analize endocrinologie stundeti

Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine hormonii îți scot peri albi

Abia așteptai să mergi la facultate, să fii liber cu adevărat, fără mama și tata care să-ți spună la cât să te bagi seara în pat. Dar libertatea ta se oprește când intervin hormonii care îți controlează fiecare stare și fiecare mișcare. Cât de moody să fii, cât de obosit, cât de fără chef de nimic, cât de anxios, cât de nepregătit pentru sesiune etc. Redevino liber și bucură-te de cei mai frumoși ani ai vieții.

 

Fii precaut și fă-ți un consult endocrinologic.

 

Acest pachet îți oferă următoarele investigații de specialitate: consult endocrinologie și ecografie tiroidă.

pachet studenti dermatologie

Pachetul celor care vor să-i dea block acneei

Ce ai zice dacă ar fi la fel de ușor să te ferești de acnee cum te ferești de persoanele toxice de pe rețelele sociale, printr-un simplu block? Regina Maria a creat pachetul medical special pentru cei ca tine. Pentru că joaca nesfârșită cu filtrele care ascund acneea te scapă de ea doar în lumea virtuală, noi vrem să te scăpăm de ea în viața reală.

 

Fii precaut și fă-ți un consult dermatologic.

 

Acest pachet îți oferă următoarele investigații de specialitate: Consult dermatologie, hemoleucograma cu formula leucocitara Hb,Ht, indici eritrocitari, glucoză serică (glicemie), T3, T4, DHEA-S, VSH.

pachet studenti psihologie

Pachetul ăla zen care te atrage dacă ești anxios gen

Dacă anxietatea este colegul tău de cameră de prea mult timp (nici măcar nu plătește chirie!), poate a venit timpul să-i arunci bagajul de traume pe fereastră. Primul pas este să îți faci o programare la unul dintre psihologii noștri.  Al doilea pas este să îți dorești cu adevărat primul pas. Iar în curând va face și anxitatea pași până când nu se va mai vedea deloc.

 

Fii precaut și caută ajutorul în psihoterapie.

 

Acest pachet îți oferă următoarele investigații de specialitate: consult psihologic / psihoterapie, evaluare psihologică inițială.

pachet studenti oftalmologie

Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine nu mai vezi când ți se dă cu seen

Să îți aducem aminte cât de mult stai cu ochii în ecrane? Mesaje toată ziua pe wsup cu bae și cu prietenii. Citit pentru facultate pe laptop. Puțină documetare pe rețelele sociale. Seriale cât se  poate, când vrei să iei o pauză de la toate. Nu este de mirare că te ustură ochii sau că îi simți obosiți, ținând cont cât de mult stai pe ecrane, de dimineață până seara.

 

Fii precaut și fă-ți un consult oftalmologic.

 

Acest pachet îți oferă următoarele investigații de specialitate: consult oftalmologie și examen fund ochi.

pachet analize studenti

Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare (băieți)

Dacă ești o fire super-mega-analitică cu orice chestie din viața ta, înseamnă că știi ce înseamnă să analizezi lucrurile atât de bine la nivel macro și mai ales micro. Pentru că exact asta facem și noi în laboratoarele noastre, suntem extrem de analitici cu sănătatea ta, nu ne scapă nimic.

 

Fii precaut și vino să-ți faci analizele medicale în siguranță la Regina Maria.

 

Acest pachet îți oferă următoarele analize: hemoleucogramă completă cu formulă leucocitară, Hb, Ht și indici eritrocitari și reticulocite, glucoză serică (glicemie), profil lipidic (ldl colesterol, hdl colesterol, colesterol total, trigliceride), aspartataminotransferază (got/ast/tgo), alaninaminotransferază (alt/gpt/tgp), gamaglutamiltranspeptidază (ggt), creatinină serică, acid uric seric, uree serică, bilirubina totală, bilirubina directă.

pachet analize studenti regina maria

Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare (fete)

Dacă ești o fire super-mega-analitică cu orice chestie din viața ta, înseamnă că știi ce înseamnă să analizezi lucrurile atât de bine la nivel macro și mai ales micro. Pentru că exact asta facem și noi în laboratoarele noastre, suntem extrem de analitici cu sănătatea ta, nu ne scapă nimic.

 

Fii precaut și vino să-ți faci analizele medicale în siguranță la Regina Maria.

 

Acest pachet îți oferă următoarele analize: hemoleucogramă completă cu formulă leucocitară, Hb, Ht și indici eritrocitari și reticulocite, glucoză serică (glicemie), profil lipidic (ldl colesterol, hdl colesterol, cholesterol total, trigliceride), aspartataminotransferază (got/ast/tgo), alaninaminotransferază (alt/gpt/tgp), creatinină serică, acid uric seric, uree serică, bilirubina totală, feritină, calciu seric, magneziu seric, tsh (hormon de stimulare tiroidiană).

În funcție de specialitate și zonă geografică, unele pachete nu sunt disponibile în toate locațiile Regina Maria.

Solicita pachetul

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.