Deschidere policlinica și centrul de recuperareși fizioterapie Pasteur, în Cluj

REGINA MARIA Reţeaua Privată de Sănătate anunţă dublarea capacităţii clinicii Pasteur din Cluj. La structura deja existentă a policlinicii Pasteur vor fi adăugate servicii specializate pentru pacienţii clujeni. Este vorba de un centru de recuperare şi fizioterapie, unul de oftalmologie şi neurologie, dotat cu o cameră Faraday pentru investigaţii specifice. Un rol foarte important îl are şi grupul expert în diabet zaharat, obezitate-nutriţie, dislipidemii, coordonat de Profesor Dr. Nicolae Hâncu, membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, Preşedinte de Onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli Metabolice.

Extinderea policlinicii din Cluj este rezultatul dorinţei noastre de a fi mereu pregătiţi să oferim pacienţilor noştri servicii medicale de excelenţă. Clinica Pasteur a fost concepută pentru a acoperi necesităţile medicale ale unui număr de 30.000 de pacienţi, locuitori ai Clujului şi ai zonelor învecinate. Pe de altă parte, piaţa serviciilor medicale din Cluj se bucură de medici recunoscuţi pentru profesionalismul lor, iar pentru noi este o oportunitate să atragem în cadrul grupului nostru acest gen de profesionişti. Dorinţa noastră a fost aceea de a crea o clinică multidisciplinară care să acopere o gamă complexă de servicii medicale, iar acum, o dată cu extinderea, dezideratul nostru a devenit un fapt.”, a declarat Prof. Dr. Nicolae Hâncu - Membru fondator, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, Cluj Napoca.

Policlinica si centrul de recuperare si fizioterapie Pasteur, Cluj

Policlinica Pasteur oferă, în cele 19 cabinete, servicii medicale complete dintre care chirurgie, diabet şi nutriţie, cardiologie, ecografie, medicina de familie si medicina interna, obstetrică - ginecologie, ORL, alături de noile servicii de recuperare si fizioterapie, oftalmologie şi neurologie.

 

Policlinica si centrul de recuperare si fizioterapie Pasteur, Cluj

 

Profesionişti cu reputaţie precum Prof. Dr. Nicolae Hâncu, Conf. Dr. Roman Gabriela, Conf. Dr. Carmen Georgescu, Conf. Dr. Gheorghe Cruciat, Prof. Angelo Bulboaca, Conf. Adriana Bulboaca, Prof. Dumitru Zdrenghea, Prof. Mircea Birt, Prof. Dr. Doina Cozman, Dr. Nicoleta Sanda, Dr. Petronela Popoviciu şi Prof. Dr. Ileana Benga fac parte din echipa 150 de medici ai policlinicii Pasteur.