Eşti aici

Policlinica Pasteur

Policlinica Pasteur acomodeaza 18 cabinete medicale si peste 80 de medici cu experienta, pregatiti sa ingrijeasca si sa trateze pacienti diagnosticati cu diverse afectiuni.

83 medici
28 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice
Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu are o remarcabila experienta clinica, academica, de cercetare si organizatorica si rezultate exceptionale in lipidologie clinica, managementul clinic al diabetului zaharat tip 2, riscul cardiovascular global si obezitatea abdominala.
Dermatologie
Dr. Florina Raica, medic specialist Dermatologie are experienta in diagnosticul si tratamentul unei game largi de afectiuni ale pielii nou-nascutilor, copiilor, adolescentilor si adultilor si in preventia cancerelor cutanate.
Medicina de familie
Dr. Robert Redeanu, medic primar Medicina de Familie, are competenta in ecografie si realizeaza examinari medicale periodice atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice
Medic specialist Dermatovenerologie
Medic primar Neurologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Tratamente dermato-cosmetice si epilari cu IPL
Terapia IPL este indicata in tratarea unei game largi de problem estetice, precum acneea retentionala, cicatricile post-acnee, pete solare, riduri fine, vergeturi, acnee vulgara.
Electroencefalograma
Este un test care inregistreaza activitatea electrica a creieului folosind mici electrozi care se monteaza la nivelul scalpului. Neuronii, celulele creierului, comunica intre ele prin impulsuri electrice si sunt activi continuu, chiar si atunci cand dormi. EEG este testul principal pentru diagnosticul epilepsiei.
Test Patch
Este o metoda care evalueaza daca o anumita substanta determina o inflamatie alergica la nivelul pielii si este recomandata in evaluarea si tratarea eczemelor si eruptiile persistente.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00

Recoltare sange si ginecologie

(cu programare)
L-V:
07.30-13.30

Contact

Adresă: Str. Louis Pasteur nr. 24/72, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Telefon: 0372 548 701
E-mail: office.cluj@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Parcare
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize
  • Wifi