Clinica Virtuala REGINA MARIA pentru romanii din afara tarii. Cum programezi o consultatie online

Desi izolati la domiciliu pe timpul pandemiei de coronavirus, oamenii trebuie sa beneficieze in continuare de atentie medicala, fara a se expune riscurilor generate de deplasarea la un centru medical. Cu aceasta idee in minte am dezvoltat clinica virtuala Regina Maria, un serviciu medical complet, care isi propune sa ofere pacientilor sai un consult de specialitate exclusiv online, pentru specialitati in care este posibil acest lucru, fara a mai fi necesara o deplasare fizica la medic.
Pentru ca punem mare pret pe sanatatea pacientilor nostri, atat a celor din tara, cat si a romanilor din afara granitelor, Clinica Virtuala Regina Maria este disponibila si pentru romanii aflati in afara tarii. Indiferent de locul in care se afla, necesitatile oamenilor sunt aceleasi, iar atunci cand se confrunta cu anumite afectiuni, trebuie sa ceara opinia unui specialist. Iar prin intermediul clinicii noastre online, acest lucru este acum posibil, indiferent de locul in care se afla pacientul.
In cele ce urmeaza, iti vom prezenta toate serviciile medicale de care poti beneficia accesand Clinica Virtuala Regina Maria, in ce consta o consultatie online si cum poti intra in legatura cu un specialist.

Beneficii consultatii online

Principalele beneficii ale unei consultatii online

Consultatiile online sunt un instrument extrem de util in contextul actual si o alternativa pentru persoanele care nu pot sa se deplaseze la cabinetul unui medic pentru un consult sau cele care nu isi doresc sa faca o vizita la medic. O astfel de consultatie are numeroase avantaje, printre care:  

Poate fi accesata din orice loc

Daca locuiesti intr-o tara in care vizita la un medic nu este posibila din cauza situatiei actuale sau daca tarifele practicate de centrele de sanatate disponibile sunt prea ridicate, Clinica Virtuala Regina Maria iti ofera posibilitatea de a beneficia de un consult medical de cea mai inalta calitate la preturi convenabile.
Indiferent de tara sau de continentul pe care te afli, modul prin care poti participa la o consultatie online ramane acelasi, iar pentru a te programa la consultatie si a intra in legatura cu un medic vei avea nevoie doar de o conexiune la internet si de un computer, o tableta sau un smartphone.  

O comunicare facila cu medicul de specialitate

Pentru a avea cea mai buna experienta in timpul consultatiei online, platforma noastra iti ofera posibilitatea de a comunica intr-un mod relevant si cat mai eficient cu medicul specialist, pentru a-i putea adresa acestuia intrebari cu privire la simptomele tale sau pentru a afla rapid diagnosticul.
Mai mult, printr-o consultatie online realizata prin Clinica Virtuala Regina Maria nu te vei confrunta cu barierele de comunicare cauzate de discutia cu un medic intr-o limba straina si vei obtine un diagnostic, clar si usor de inteles, in limba ta materna.

Ai acces in permanenta la istoricul tau medical

In urma consultatiei si punerii diagnosticului, ai posibilitatea de a accesa oricand raportul medical, fie prin Contul meu Regina Maria, fie din aplicatia de pe mobil. Astfel, la urmatoarea consultatie, specialistul va putea evalua mult mai eficient evolutia afectiunii tale, pentru a-ti prescrie tratamentul adecvat.  

Cum se desfasoara o consultatie online

Cum se desfasoara o consultatie online

Pentru a beneficia de opinia unui medic specialist si pentru a te bucura de atentie medicala din confortul propriei tale locuinte, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt etapele:

1. Solicita o programare

Pentru a putea participa la o consultatie online, este necesar sa soliciti o programare prin intermediul formularului de mai jos, in care vei completa numele, prenumele, datele de contact si vei alege specialitatea pentru care iti doresti sa fii consultat.
Programeaza-te AICI pentru o CONSULTATIE ONLINE
In continuare, vei fi contactat de catre unul dintre reprezentantii nostri, care te va ajuta sa programezi consultatia la o ora convenabila tie si iti va crea, cu acordul tau, un un cont nou folosind adresa de email din formular. Dupa confirmarea programarii, vei primi un link pentru a accesa contul creat, apoi vei putea sa iti setezi parola proprie. Ulterior, vei avea posibilitatea de a accesa contul creat, utilizand parola proprie. In cont vei gasi mai multe detalii despre data, ora si medicul cu care vei avea consultatia.
Daca iti doresti sa creezi chiar tu un cont, o poti face accesand sectiunea dedicata a site-ului REGINA MARIA sau aplicatia de mobil REGINA MARIA disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android.

2. Asigura-te ca esti pregatit pentru consultatie

Cu cateva minute inainte de inceperea consultatiei, este necesar sa te asiguri ca ai pus la punct toate detaliile, astfel incat discutia dintre tine si medic sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pentru inceput, descarca aplicatia gratuita Microsoft Teams pentru telefon sau asigura-te ca o poti folosi din browserul computerului tau. Tot in acest punct va trebui sa te asiguri ca microfonul, castile, camera video sau boxele sunt activate si functioneaza. Pentru a participa la consultatie, nu este necesar sa-ti creezi un cont de Microsoft Teams, deoarece cand incepi consultatia vei putea accesa aplicatia si ca vizitator.   

3. Participa la consultatia online

Cu 5 minute inainte de inceperea consultatiei va trebui sa accesezi Clinica Virtuala si sa apesi butonul „Incepe Consultatia”, pentru a participa la intalnirea cu medicul. In urma consultatiei, medicul va nota detaliile consultatiei, pe care le poti accesa oricand din contul tau, in sectiunea Consultatii. Din aceasta sectiune poti descarca raportul medical sau alte fisiere atasate acestuia.

4. Verifica daca ai ceva de plata

Daca ai un abonament, insa serviciul la care tocmai ai apelat nu este inclus in acesta, va trebui sa accesezi sectiunea „Contul meu” pentru a verifica daca exista un rest de plata si care este valoarea sa. Poti efectua plata online, accesand “Facturi si Plati” fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la clinica, iar factura aferenta consultatiei iti va fi afisata tot in contul tau.
De mentionat este faptul ca pretul unei consultatii online este acelasi cu cel al unui consult obisnuit, la cabinetul medicului. Poti afla cat ai de platit inca din procesul de programare, dupa ce vei fi contactat de un reprezentant Regina Maria. Confirmarea consultatiei se va efectua doar dupa ce iti dai acceptul final.
Cere AICI o oferta pentru un ABONAMENT MEDICAL

Specialitati care permit consultul online

Specialitati care permit consultul online

Prin Clinica Virtuala REGINA MARIA, este posibila oferirea de consultatii medicale pentru urmatoarele simptome si afectiuni:

  • Alergii, eczeme, eruptii cutanate sau alte modificari la nivelul pielii;
  • Inflamatii usoare si moderate la nivelul cailor respiratorii, printre care: tuse, viroze respiratorii, congestie nazala, raceala sau dificultate in respiratie;
  • Durere de gat;
  • Dureri de spate;
  • Probleme digestive precum boala de reflux, sindrom de intestin iritabil, varsaturi, diaree, constipatie, greata sau crampe abdominale;
  • Durere in piept;
  • Durere de urechi;
  • Ameteli sau vertij;
  • Secretii oculare sau senzatie de usturime la nivelul ochilor;
  • Inflamatii ale tractului urinar;
  • Dureri si inflamatii moderate la nivelul articulatiilor;
  • Rani usoare;
  • Control efectuat dupa o vizita anterioara, in care medicul interpreteaza rezultatele analizelor sau pe cele ale investigatiilor intreprinse.

Pune-ti sanatatea pe primul plan si asigura-te ca beneficiezi de o consultatie de specialitate, din partea unui specialist, indiferent de tara in care te afli. Apeleaza la Clinica Virtuala REGINA MARIA si bucura-te de serviciile unor adevarati profesionisti.