Consultatii online in Clinica Virtuala

Consultatii online, de la tine de acasa, beneficiind de opinia avizata a unui medic specialist. Oferim pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii online, desfasurate de la distanta. In aceasta pagina, poti face o cerere de programare si tot aici vei putea accesa consultatia online, la data si ora confirmate impreuna cu reprezentantii REGINA MARIA. Pacientii din diaspora pot suna la numarul din call-center dedicat +040213010770, atat pentru a face programare in Clinica Virtuala, cat si pentru suport creare cont.

Cum functioneaza?

PASUL 1

Iti creezi cont sau te autentifici

Pentru a face o programare virtuala, intra in Contul meu REGINA MARIA sau creeaza-ti cont.
PASUL 2

Te programezi online

Accesezi Clinica Virtuala, alegi specialitatea, medicul si ora la care doresti sa te programezi. Programarea confirmata se salveaza in Clinica Virtuala.
PASUL 3

Te asiguri ca dispozitivul tau este setat corect pentru desfasurarea consultatiei

Inainte de a incepe consultatia online, asigura-te ca ai descarcat aplicatia gratuita Microsoft Teams sau ca ai testat functionarea ei din browserul calculatorului, ca microfonul, boxele / difuzorul si camera video functioneaza. NU este necesar sa ai cont de Microsoft Teams, in pasul urmator vei putea accesa aplicatia ca vizitator (guest).
PASUL 4

Participi la consultatia online, in direct, cu medicul specialist

Accesezi cu 5 minute inainte Clinica Virtuala, apesi pe “Incepe consultatia” si participi, in intervalul orar ales, la consultatia online. Rezultatul consultatiei tale il vei gasi ulterior in contul tau in sectiunea Consultatii.
PASUL 5

Verifici daca exista o suma pe care trebuie sa o achiti

In cazul in care serviciul nu este inclus in abonamentul tau, in Contul meu si in aplicatia de mobil vei vedea un rest de plata, pe care il poti achita online, fara sa te deplasezi in clinica. Factura aferenta consultatiei online iti va aparea in cont a doua zi dupa ce aceasta a avut loc.

Cere o consultatie online

TOTUL DE LA TINE DE ACASA, FARA SA TE DEPLASEZI LA CLINICA.

In plus, la finalul consultatiei online, vizita la medic este salvata in istoricul tau medical si ai acces 24/24 la raportul medical, oricand, prin intermediul Contului Meu pe site-ul reginamaria.ro sau in aplicatia mobila REGINA MARIA.

CAT COSTA O CONSULTATIE ONLINE?

Pretul unei consultatii online este acelasi precum in cazul unei consultatii obisnuite la medicul si specialitatea alese. Daca te programezi online, poti verifica pretul in procesul de programare. Daca alegi sa completezi cererea de programare, un reprezentant REGINA MARIA te va contacta pentru a iti comunica pretul. Confirmarea consultatiei va fi facuta numai in urma acceptului tau final.

Care sunt beneficiile unei consultatii online?

Poti accesa consultatia online de acasa, fara sa te deplasezi in clinica
Este disponibila pe telefon, tableta si computer
Poti initia consultatia atat din Contul meu REGINA MARIA, cat si din aplicatia de mobil
Comunici rapid si sigur cu un medic de specialitate
Poti pune intrebari cu privire la simptomele care te deranjeaza
Consultatia este salvata in istoricul tau medical si ai acces oricand la raportul medical

Pentru ce simptome si afectiuni medicale poti face o consultatie online?

Cum sa faci o programare in Clinica Virtuala

Videos: