Despre departament

Echipa de medici ortopezi din cadrul departamentului nostru este alcatuita din specialisti cu expertiza vasta si competente in zone anatomice distincte precum piciorul si glezna, coloana vertebrala, umarul, mana, soldul sau genunchiul. De asemenea, avem medici cu expertiza in ortopedia pediatrica sau medicina sportiva.

Credem ca o abordare multidisciplinara a fiecarui pacient ajuta semnificativ la succesul tratamentului oricarui tip de afectiuni, mai ales atunci cand avem de-a face cu afectiuni oncologice. Astfel, pacientii nostri sunt evaluati, ingrijiti si tratati de o echipa multidisciplinara, formata atat din chirurgi ortopezi, cat si medici radiologi, kinetoterapeuti, oncologi, dar si specialisti in managementul durerii.

Activitatea medicilor ortopezi este sustinuta de existenta departamentului de imagistica din cadrul Spitalului Regina Maria Cluj, care faciliteaza accesul pacientului in cel mai scurt timp la un diagnostic complet si corect.

Chirurgii ortopezi sunt recunoscuti la nivel national si international pentru experienta lor chirurgicala si pentru abilitatile inovatoare de a rezolva atat problemele ortopedice simple, cat si pe cele dificile, apeland la interventii variate ca si diagnostic si grad de complexitate. Astfel, pacientii beneficiaza de interventii realizate prin tehnici minim-invazive (in cazurile in care diagnosticul si patologia o recomanda) cat si prin tehnica clasica, pentru refacerea, prin protezare, a soldului, genunchiului, corectie monturi, pana la interventii care tin de patologia oncologica (tumori oasoase).

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Oferim tratament chirurgical personalizat, in functie de patologia si afectiunile asociate ale fiecarui pacient
  • Avem medici chirurgi recunoscuti ca experti in numeroase afectiuni osoase si articulare care afecteaza atat copiii, cat si adultii
  • Operam cazuri complexe de cancer osos sau cancer musculo-scheletal
  • Abordam multidisciplinar cazurile complicate, precum tumorile osoase maligne si benigne
  • Folosim echipamente ultraperformante, in cadrul centrului de imagistica ultramodern existent in Spital Regina Maria Cluj
  • Avem cei mai buni medici specialisti ortopezi pediatri