De ce să alegi Spitalul Baneasa?

Siguranță permanentă pentru mamă și copil

La REGINA MARIA atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță. Există 5 linii de garda 24/7 (2 linii de obstetrica-ginecologie, 2 linii de neonatologie, 1 linie de terapie intensiva).

Acreditare internațională pentru calitatea îngrijirii și siguranța pacientului

Primul spital din România acreditat internațional de către Joint Commission International pentru calitatea îngrijirii și siguranța pacientului.

Cea mai bună maternitate din sistemul privat

Maternitatea Spitalului Băneasa a primit cea mai bună evaluare a medicilor ginecologi cu privire la siguranța pacienților și increderea la asistenta la nastere. De asemenea, echipa medicilor neonatologi si dotarile din Spitalul Baneasa au primit in acelasi studiu cel mai bun scor, fiind maternitatea privata cea mai apreciata de catre medicii ginecologi (conform studiu de cercetare realizat de GFK, noiembrie 2017).

Terapie Intensivă Neonatală ultra performantă

Unitatea de Terapie Intensiva Neonatala este dotată cu aparate moderne de suport al respirației de tipul ventilației mecanice sau ventilației neinvazive care asigură îngrijirea nou-născuților prematuri încă de la 24 de săptămâni.

Medici cu experiență, supraspecializati pe cazuri complexe

In Spitalul Baneasa sunt medici care au facut premiere medicale de exceptie (ex. prima operatie de mielomeningocel din Romania, hernie diafragmatica congenitala operata in a doua zi de viata a bebelusului, transfuzie intrauterina fetala, hidrotorax fetal bilateral tratat in utero, bebelus nascut in siguranta dupa ce mama a fost operata de cancer de col uterin in saptamana 14 de sarcina).

Îngrijire multidisciplinară

Spitalul Baneasa dispune de departamente integrate: diagnosticare ecografica antenatala a unei malformatii, ingrijire specializata in sectia neonatala de terapie intensiva si interventii chirurgicale efectuate in primele zile de viata ale bebelusului.

Confort de 5 * pentru cele mai frumoase amintiri

Maternitatea din cadrul Spitalului Baneasa dispune de rezerve single, duble, triple si un intreg etaj VIP cu rezerve de lux. Toate rezervele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, minibar, TV, sistem performant de intercall. La internare, pacientele vor gasi in camera halat, papuci, camasa de sala, camasa de alaptat, produse cosmetice (inclusiv crema protectie san), produse de ingrijire a nou-nascutului. Meniul este stabilit impreuna cu medici nutritionisti si este personalizat in functie de tipul de nastere. Pacientele vor primi consiliere psihologica si consultanta in alaptare, fiind sprijinite sa petreaca cat mai mult timp cu nou-nascutii in sistem rooming- in.    

Afla mai multe

Cere o oferta personalizata

Siguranta, confortul si confidentialitatea sunt pe primul loc pentru Regina Maria.
Inainte de a lua o decizie, afla toate detaliile despre pachetele de nastere si despre maternitatea in care alegi sa nasti.
Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.