Eşti aici

Centrul de Excelenta in Chirurgia Colorectala

Singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Colorectala din Romania care are acreditare americana.

Pentru mai multe informatii despre Chirurgia Obezitatii sau alte interventii de Chirurgie Generala din cadrul Centrelor de Excelenta aflate in PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL puteti suna direct la - 0751.109.297, 0756 126 777, 0752 288 019. 

Recunosterea ca Centru de Excelenta inseamna dovada calitatii superioare in arii cum ar fi: experienta echipei de chirurgi si asistente medicale, performanta aparaturii si tehnologiei din salile de operatie, ingrijirea pacientilor conform ghidurilor si protocoalelor medicale si rezultatele obtinute in cazul pacientilor tratati si in special, in ceea ce priveste numarul redus semnificativ de erori procedurale si complicatii.

Sub coordonarea Prof. Dr. Catalin Copaescu,medic primar chirurgie generala si Sef Lucrari Dr. Victor Tomulescu, medic primar chirurgie generala, in Centru de Excelenta in Chirurgia Colorectala din Ponderas Academic Hospital, chirurgi colorectali experimentati si o echipa multidisciplinara de specialisti ofera tratament pentru toate afectiunile acute si cronice la nivelul colonului, rectului si anusului, incluzand cancerul colorectal.

 

Incepand cu ianuarie 2017, Ponderas Academic Hospital devine primul si unicul spital din Romania care a obtinut acreditarea de Centru de Excelenta in Chirurgie Colorectala din partea Surgical Review Corporation (SRC) din SUA. Lider international in ingrijirea medicala, SRC este recunoscut in stabilirea standardelor in chirurgie. Focusul este imbunatatirea calitatii si sigurantei actului medical si scaderea costurilor asociate unor tratamente care au rezultate de succes.

Expertiza in diagnosticul si tratamentul afectiunilor intestinale si colorectale

Diagnostic
Tratament
Echipa multidisciplinara

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii