Chirurgie pediatrica

Medicii nostri chirurgi pediatri folosesc chirurgia minim-invaziva laparoscopica pentru a trata o serie de afectiuni la copii

Copiii care sunt operati minim-invaziv se recupereaza mult mai usor si mai rapid si au mai putina durere, comparativ cu cei care sunt operati prin chirurgie clasica, deschisa. Operatiile laparoscopice sunt efectuate prin 3 incizii mici de 3-5 mm, in locul unei incizii mari, de cativa centimetri, cum se intampla in chirurgia deschisa. Cu ajutorul unui telescop, un instrument care are la capat o camera video cu o sursa de lumina, medicul chirurg vizualizeaza interiorului abdomenului. In cazul copiilor, laparoscoapele folosite sunt foarte subtiri, majoritatea masurand 2-5 mm in diametru. De asemenea, efectuarea operatiei se face folosind instrumente de mici dimensiuni, dedicate copiilor.

O parte importanta din interventiile chirurgicale sunt efectuate in urgenta. De asemenea, copiii sunt trimisi catre serviciului nostru de catre medicii de familie sau alti specialisti pediatri din carul policlinicilor noastre sau din afara retelei pentru a fi operati electiv.

1

Apendicita acuta

2

Chist de ovar

3

Hernie inghinala

4

Hidrocel

5

Peritonita

6

Testicul necoborat

Indiferent de cat de complexa este afectiunea copilului tau, vei avea acces la o echipa de specialisti pediatri

Echipa de medici chirurgi pediatri are pregatire speciala si experienta importanta in operatii minim-invazive laparoscopice la copii. Iar atunci cand copilul tau are o afectiune complexa sau sufera si de alte boli, chirurgii nostri pediatri lucreaza impreuna cu alti medici specialisti pediatri – imagisti, anestezisti, cardiologi, gastroenterologi, etc. pentru a oferi o ingrijire integrata inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala.

Salile de operatie pentru copii sunt dotate cu tehnologie ultraperformanta minim-invaziva HD (high-definition) si instrumente chirurgicale special selectate pentru a fi folosite la sugari si copii.

Atunci cand copilul tau are nevoie de o operatie, alege un anestezist cu experienta la copii

Medicul anestezist este un membru vital al echipei medicale de ingrijire a copilului tau. Medicii nostri anestezisti au experienta de ani de zile in anestezia si ingrijirea in terapie intensiva a copiilor, inclusiv a celor foarte mici, nou-nascuti si sugari.

Echipa medicala

Dr. Dan Cristea

Medic specialist Chirurgie pediatrica
Dr. Dan Cristea

Dr. Viorel Danila

Medic primar Chirurgie pediatrica si Ortopedie-traumatologie pediatrica
Dr. Viorel Danila

Dr. Daniela Dobritoiu

Medic specialist Chirurgie pediatrica
Dr. Daniela Dobritoiu

Dr. Simona Tudorache

Medic specialist Chirurgie pediatrica
Dr. Simona Tudorache

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Contact

Adresa:
Str. Nicolae Caramfil 85A, sector 1, Bucuresti
Telefon: