Chirurgie pediatrica

Copiii care sunt operati minim-invaziv se recupereaza mult mai usor si mai rapid si au mai putina durere, comparativ cu cei care sunt operati prin chirurgie clasica, deschisa. Operatiile laparoscopice sunt efectuate prin 3 incizii mici de 3-5 mm, in locul unei incizii mari, de cativa centimetri, cum se intampla in chirurgia deschisa. Cu ajutorul unui telescop, un instrument care are la capat o camera video cu o sursa de lumina, medicul chirurg vizualizeaza interiorului abdomenului. In cazul copiilor, laparoscoapele folosite sunt foarte subtiri, majoritatea masurand 2-5 mm in diametru. De asemenea, efectuarea operatiei se face folosind instrumente de mici dimensiuni, dedicate copiilor.
Medicii nostri chirurgi pediatri folosesc chirurgia minim-invaziva laparoscopica pentru a trata o serie de afectiuni la copii

O parte importanta din interventiile chirurgicale sunt efectuate in urgenta. De asemenea, copiii sunt trimisi catre serviciului nostru de catre medicii de familie sau alti specialisti pediatri din carul policlinicilor noastre sau din afara retelei pentru a fi operati electiv.

1. APENDICITA ACUTA
2. CHIST DE OVAR
3. HERNIE INGHINALA
4. HIDROCEL
5. PERITONITA
6. TESTICUL NECOBORAT
Indiferent de cat de complexa este afectiunea copilului tau, vei avea acces la o echipa de specialisti pediatri
 Echipa de medici chirurgi pediatri are pregatire speciala si experienta importanta in operatii minim-invazive laparoscopice la copii. Iar atunci cand copilul tau are o afectiune complexa sau sufera si de alte boli, chirurgii nostri pediatri lucreaza impreuna cu alti medici specialisti pediatri – imagisti, anestezisti, cardiologi, gastroenterologi, etc. pentru a oferi o ingrijire integrata inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala.

Salile de operatie pentru copii sunt dotate cu tehnologie ultraperformanta minim-invaziva HD (high-definition) si instrumente chirurgicale special selectate pentru a fi folosite la sugari si copii.

 Medicul anestezist este un membru vital al echipei medicale de ingrijire a copilului tau. Medicii nostri anestezisti au experienta de ani de zile in anestezia si ingrijirea in terapie intensiva a copiilor, inclusiv a celor foarte mici, nou-nascuti si sugari.
Atunci cand copilul tau are nevoie de o operatie, alege un anestezist cu experienta la copii

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate