Artroplastie partiala unicamerala Oxford

Intarzie degradarea si distrugerea intregii articulatii

Poate fi prima alternativa de protezare, atunci cand pacientul vine devreme dupa aparitia simptomelor, cand artroza avansata este limitata doar la o anumita portiune a articulatiei.

Se poate astfel interveni precoce cu o solutie de protezare partiala care sa intarzie degradarea si distrugerea si celeilalte parti a articulatiei. Portiunea de articulatie distrusa se poate proteza cu un implant care sa inlocuiasca doar acel compartiment distrus - artroplastie partiala unicompartimentala de genunchi.

Se inlocuieste jumatate de genunchi, pastrand ligamentele, meniscul si cartilajul articular sanatos de partea cealalta. Operatia este mai putin invaziva decat protezarea totala, recuperarea mai rapida, iar miscarea la nivelul genunchiului dupa interventie este mult mai aproape de cea naturala. Se intarzie protezarea articulara totala cu 10-15 ani. 

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.