Psiholog Raluca Predescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psiholog Raluca Predescu

Programari la Psiholog Raluca Predescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere: 

Eu sunt Raluca Predescu, psihoterapeut sistemic de cuplu si familie si psiholog clinician.
Mai presus de toate, sunt o persoana curioasa, care a cautat mereu raspunsuri la intrebarile vietii, rezolvari la situatiile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului si nu in ultimul rand acea armonie, pace a sufletului.
Am lucrat cu mine insami si continui acest proces interior, pentru a ma putea intelege in profunzime, prin terapie individuala, dezvoltare personala de grup si diferite tehnnici de mindfulness.

Iubesc oamenii, natura, frumusetea si complexitatea acestei vieti. Imi doresc ca prin terapiile pe care le ofer sa fiu de ajutor persoanelor care sunt dornice sa se cunoasca, sa isi depaseasca blocajele si care aspira sa fie libere, constiente si implinite.
Valorile dupa care ma ghidez si in care cred cu adevarat sunt in primul rand intelegerea profunda a propriei fiinte si libertatea de a alege constient.

Abordarea mea ca psihoterapeut este una sistemica. Cred ca suntem responsabili de toate procesele intrapsihice pe care le experimentam, insa nu suntem indivizi singuri, ci facem parte din sisteme. Totusi, cea mai puternica si importanta relatie pe care o avem este cu noi insine. Doar de aici putem porni in procesul de cunoastere profunda si de constientizare a mecanismelor care ne cenzureaza, blocheaza sau ne tin pe loc.

Cunoasterea partilor, a rolurilor noastre si ale celorlalti in sistem sunt doar primii pasi in intelegerea noastra ca fiinte constiente. Pentru aceasta, folosesc conceptele, metodele si tehnicile psihoterapiei sistemice.
Beneficiul terapiei sistemice este ca aduce impreuna toate partile sistemului pentru o mai buna intelegere a simptomului si a interactiunilor partilor din sistem.
Eu sunt aici pentru a te insoti si ghida in aceste procese. Astept cu drag sa ne cunoastem.

Studii universitare si specializari

  • Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie
  • Psiholog clinician
  • 2019 - 2021: Formare complementara in psihoterapie sistemica de cuplu si familie, ICF Iasi
  • 2013 - 2016: Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Universitatea Hyperion, Bucuresti