Psihoterapeut Elena Iorga

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Elena Iorga

Programari la Psihoterapeut Elena Iorga

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268


Descriere:

Am stiut din scoala generala ca voi avea o meserie care va presupune vindecarea relatiilor, de cand am observat ca oamenii ma aleg spontan sa impartaseasca o suferinta, chiar si atunci cand nu eram foarte apropiati; cand am observat ca imi doream sa ii ajut si ca imi pasa.

De atunci, am invatat sa fac diferenta intre a face ceva pentru cineva si a face ceva in locul cuiva. Am invatat sa vad in fiecare om indurerat miezul sau de divinitate si combinatia sa unica de resurse care ii va arata calea. Am invatat sa conectez oamenii la instinctul lor sanatos de autoactualizare, atunci cand ei tanjesc dupa aprobare.

Nu iti cunosc motivele, bucuriile si tristetile, insa stiu ca esti pe cale sa pornesti pe drumul catre tine insuti, pentru a redescoperi PUTEREA. Puterea de a te bucura mai mult de viata, de a face performanta, de a depasi starile de confuzie, ambivalenta sau neputinta.

Puterea de a-ti insanatosi trupul si relatiile. Nu iti cunosc calitatile sau defectele si totusi cred in puterea ta de a-ti creea realitatea pe care o doresti. Tu stabilesti in ce ritm construiesti si carui vis ii acorzi prioritate. Eu sunt alaturi de tine pentru a ma asigura ca mintea si inima ta lucreaza impreuna.

Imi plac cuvintele lui Ernest Holmes, conform carora invatatura adevarata elibereaza discipolul de invatatorul sau. Acesta din urma isi va gasi invatatorul inlauntrul sau. Ele reflecta credinta mea in responsabilitatea pe care o are orice persoana pentru propriile sentimente si schimbarile sale de comportament, pentru relatia actuala si pentru trecerea la actiune.

Vreau ca fiecare persoana care lucreaza cu mine sa se indragosteasca de puterea proprie de a face lucrurile sa se intample. Puterea de a crea iubire, siguranta si fericire in propria viata fara a mai astepta o schimbare din exterior.

Pana la urmatoarea intalnire, iti doresc sa fii tot ceea ce poti fi, zi de zi si clipa de clipa!

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Disfunctii sexuale
  • Relatie de cuplu disfunctionala
  • Divort
  • Parenting
  • Probleme de familie

Istoric studii universitare:

  • Master in psihodiagnostic si psihoterapie experientiala