Psihoterapeut Mirela Mirea

Descriere:

In aceasta calatorie inspre cunoasterea si intelegerea oamenilor, am pornit manata, in primul rand, de dorinta de a ma cunoaste pe mine insami. Astfel, am urmat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti. Fiind o persoana care pretuieste si tine la loc de cinste relatiile cu cei din jurul meu, in special cu familia, nu mi-a fost greu sa aleg masterul in Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia Copilului, Cuplului si a Familiei. Dupa acest parcurs profund revelator, am ales sa urmez o formare in Psihoterapie Experientiala, iar in acest moment detin dubla specializare in psihoterapie si psihologie clinica. Pot spune ca tot acest parcurs s-a simtit mai mult ca un drum initiatic.
Adesea cu bucurie, uneori cu deznadejde, am inceput sa observ cat de complecsi, complicati chiar, suntem fiecare dintre noi. Am inceput, astfel, sa ma intreb cum oare voi putea sa ajut si sa fiu alaturi de cei din jurul meu care au nevoie de mine, cand fiecare este unic, conturat de propriile sale trairi, experiente si interpretari, unele foarte diferite de ceea ce eu am avut ocazia sa cunosc si sa experimentez. Raspunsul la care am ajuns? Tocmai in acest fapt sta frumusetea si unicitatea procesului terapeutic. Doua persoane diferite se intalnesc pe un teren comun. Nu exista prejudecati, nu exista presiunile societatii; exista autenticitate, onestitate si incredere reciproca. Intodeauna am mizat pe autenticitate si sinceritate ca fiind singurul mod in care se pot naste, cu adevarat, legaturi reale.

Astfel, aceste conexiuni subtile, de o profunzime absoluta, dintre psihoterapeut si client, seteaza cadrul terapeutic in care tot ce este in dezacord cu sinele nostru este oglindit, acceptat si integrat. Sunt increzatoare ca toata munca din ultimii ani m-a format, m-a pregatit si m-a intarit astfel incat sa pot sa imi las amprenta in munca pe care o practic; sa pot fi cu si pentru oameni.
Va voi fi alaturi la fiecare pas si impreuna vom realiza ca orice dezacord din noi este de fapt o sansa de a creste, de a evolua, de a ne cunoaste mai bine si a ne apropia de noi insine; autentic si asumat.
Astept cu bucurie sa incepem acest parcurs impreuna!

Competente:

    Formare in Psihoterapie Experientiala si a Unificarii (individuala si de grup)
    Psiholog atestat in specialitatea psihologie clinica
    Psiholog atestat in specialitatea psihoterapie
    Formare in Psihoterapie Experientiala si a Unificarii(individuale si de grup)

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala

Istoric studii academice:

  • Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Master in Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a familiei