Psiholog Simona Malina Ion

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psiholog Simona Malina Ion

Programari la Psiholog Simona Malina Ion

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Ce defineste un om?
Aspectul fizic, valorile, cunostintele? Sau poate gandurile, emotiile si credintele? Poate rolurile pe care le avem in societate sau in familie? Sau deciziile pe care le luam in viata de zi cu zi?
Ma definesc multe lucruri si experiente, dar mai presus de toate, atitudinea pe care o am asupra acestor experiente. Imi place sa privesc lumea cu naivitatea si curiozitatea unui copil, si mai ales iubesc intrebarile care incep cu “de ce” si la care nimeni nu are raspuns. Dincolo de toate regulile sociale si de gandurile care aduc suferinta, orice experienta privita cu acceptare si iubire ascunde raspunsuri despre noi care ne pot ajuta sa ne gasim echilibrul si fericirea.

Aceasta este si abordarea mea in cadrul procesului terapeutic. In realitate, orice incongruenta a oricarui aspect care ne defineste poate aduce suferinta si ne poate afecta in plan personal, profesional si relational. Cred ca alegerea care ne defineste cu adevarat este una pe care trebuie sa o luam in fiecare clipa a vietii noastre - putem alege sa traim in suferinta sau sa luptam pentru fericirea noastra. Daca ai deja raspunsul potrivit pentru tine, insa nu stii de unde sa incepi, atunci aici incepe rolul meu. In acest proces eu voi fi partenerul tau, observatorul, oglinda ta si la nevoie provocarea ta, ajutorul tau pentru a descoperi diferite laturi ale tale, resurse si strategii care te vor ajuta sa ai viata pe care ti-o doresti.

Arii de interes:

  • Abandon
  • Anxietate
  • Atacuri de Panica
  • Parenting
  • Dezvoltare personala
  • Dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale