Psihoterapeut Adriana Buda

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Adriana Buda

Programari la Psihoterapeut Adriana Buda

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2700 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
1035 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
380 Lei
Psihoterapie de familie
380 Lei
Psihoterapie individuala
350 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Din momentul in care ai aparut pe acest pamant, ai un drum, doar inainte! Este unul fara intoarcere, plin de aventura si neprevazut, dar depinde de tine sa descoperi ceea ce este frumos si valoros in aceasta calatorie. Pe masura ce pasii te vor purta pe acest drum, vei intalni alti calatori asemeni tie. Bucura-te ca iti apar in cale, dar nu astepta ca linistea sufleteasca si fericirea ta sa vina de la ei. Aminteste-ti ca radacinile acestor comori zac ascunse in tine. Tu esti creatorul propriilor tale stari de pace, bucurie si echilibru interior. Este doar alegerea ta cat de frumos vei pasi pe drumul tau, alaturi de ceilalti. Iti urez calatorie usoara si fericita alaturi de tine si de tovarasii tai de drum!

Am ales metafora calatoriei pentru ca imi pare foarte potrivita atunci cand vine vorba despre virtutile terapiei congitiv-comportamentale, cea in care m-am specializat. Ea sustine, pe scurt, faptul ca modul nostru de gandire ne influenteaza emotiile. Acestea, la randul lor, ne determina comportamentul in relatia cu noi si cu cei din jur. Ea face deosebirea limpede intre ratiune si simtire-emotii. Si, daca “inimii” nu ii poti dicta, “mintii”, da! Iar o minte constructiva, clara, impacata, echilibrata este cel mai bun sfetnic si sprijin in calatoria care inseamna viata noastra cu noi insine si alaturi de ceilalti. Filosoful chinez Lao Tzu, spune ca orice calatorie incepe cu primul pas... Haide sa il facem impreuna! In urma experientei acumulate si ca psihoterapeut voluntar la centrul Trepte din spitalul de psihiatrie Al. Obregia, dar si la Complexul Sf. Pantelimon, unde am intalnit oameni cu mari suferinte sufletesti si psihice, si care in urma psihoterapiei si-au gasit linistea sufleteasca si echilibrul, te invit sa pasesti cu incredere in cabinetul meu.

Viata noastra nu are BIS! Este un spectacol la care este de dorit sa participam activ, aici si acum, pentru ca „nu se va da altcandva in reluare”!

Calatorule prin aceasta lume, straduieste-te sa-ti traiesti viata cu bucurie si placere si cu cat mai putine regrete. Cauta sa nu faci greseli de nereparat, pentru ca viata noastra nu are repetitie! Poti repeta o distractie, un fel de mancare, o excursie, poti revedea un film sau reciti o carte, dar pentru viata noastra nu avem BIS!

Apreciaza si bucura-te de ceea ce ai, deoarece, cu siguranta, sunt multi oameni care au mai putin decat ai tu. Nu astepta ca fericirea sa iti vina din alta parte, tu poti fi creatorul propriei tale fericiri. Tine minte ca fericirea ta este o alegere personala, daca vrei sa te simti bine sau mizerabil, depinde doar de tine! Dar, pentru a reusi acest lucru, trebuie sa te descoperi, sa te cunosti si sa te impaci cu sinele tau.

Arii de interes:

  • Anxietate
  • Depresie
  • Atacuri de Panica
  • Incredere in sine redusa
  • Ipohondrie
  • Fobii