Psiholog Andrei Peristeri

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psiholog Andrei Peristeri

Programari la Psiholog Andrei Peristeri

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Sunt Andrei Peristeri si sunt psiholog cu formare in Terapie Scurta Strategica. De asemenea, sunt instructor sportiv in cadrul Federatiei Romane de Aikido Modern, clubul Aikitenshin Dojo, am centura neagra 3 Dan, predau la mai multe sali atat pentru copii cat si pentru adul?i, cu placerea de a-i ajuta si pe ceilal?i sa descopere Calea Pacii si a Armoniei. Am luat centura neagra la 14 ani si, incepand cu anul 2010, am deschis prima sala.

Aikido m-a determinat sa fiu mult mai atent si constient de nevoile celorlal?i. Apoi au inceput intrebarile: care este motivul pentru care cineva devine furios sau frustrat? De ce ne doare asa de tare atunci cand suntem parasiti, abandonati? Cum e posibil ca cineva foarte puternic sa nu se mai poata ridica din pat? Sau sa nu mai iasa din casa? De ce plangem? Ce se afla in spatele rusinii si timiditatii?

Toata viata am fost fascinat de puterea mintii si de capacitatea acesteia de a trece peste orice provocare. Sau de capacitatea ei de a te opri din a-si atinge scopul. Tatal meu mi-a spus de mic "Nu exista nu pot, exista nu vreau. Daca vrei cu adevarat, poti!" si am in?eles ca, de multe ori, nu realizam cat de multe limite ne punem singuri.

Cred ca, pentru fiecare dintre noi, a existat, macar o data in viata, o perioada in care am fost debusolati. In facultate am invatat ca orice problema are o rezolvare. Daca nu are, atunci fie nu-i problema, fie nu-i problema mea.

Dar daca tu consideri ca este problema ta, eu te pot ajuta!

Competente:

  • Terapie Scurta Strategica
  • Consilier dezvoltare personala

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala