Despre laborator

Genetic Center este laboratorul din Romania cu cea mai vasta paleta de teste genetice lucrate intern. Echipa noastra de medici geneticieni si specialisti in genetica medicala efectueaza in fiecare an peste 17.000 de teste genetice, inclusiv teste pre- si postnatale sau teste oncologice de ultima generatie.
 

Analizele si testele realizate de Genetic Center deservesc 16 specialitati medicale, printre care amintim: cardiologie, endocrinologie, hematologie, oncologie, interne, gastroenterologie, neurologie infantila, pediatrie, ORL, oftalmologie si obstetrica-ginecologie. Printre cele mai accesate teste sunt cele pentru oncologie si obstetrica-ginecologie.

De ce sa alegi Genetic Center?

  • Dispunem de tehnologie de ultima generatie
  • Avem experti in genetica clinica, diagnostic molecular si citogenetica
  • Punem accent pe calitatea si acuratetea testarilor genetice
  • Investim in cercetare si inovare
  • Oferim rezultate rapide, inclusiv pentru analize complexe

Afla mai multe

Consiliere genetica

In cadrul consilierii genetice, medicul genetician sau consilierul in genetica medicala te va intreba despre istoricul medical personal si familial. Specialistii nostri au nevoie de aceste informatii pentru a determina riscul de a suferi de o afectiune genetica. De asemenea, medicul genetician iti va indica tipul de test genetic potrivit pentru tine sau pentru familia ta.

Afla mai multe