Ești cea mai bună mamă

#eșticeamaibunămamă nu este un concurs de talent și aptitudini, este despre acceptare. Despre a recunoaște limitările și provocările pe care le simte orice mamă, mai ales în perioada aceasta. Nu suntem perfecte și nu reușim poate să le facem pe toate, ba chiar uneori simțim disperare. Este firesc și este normal să nu reușim 100%, dar mai ales este firesc să ne acceptăm așa cum suntem. Cu blândețe și bunătate în primul rând pentru noi. Fără judecată pentru alte mame care la rândul lor se străduiesc să facă ce e mai bun pentru copiii lor, pentru familiile lor, așa cum știu și cum pot.

#eșticeamaibunămamă nu este o întrecere, este o recunoaștere. Este un imn pentru toate eforturile care se văd și mai ales pentru cele care nu se văd.

#eșticeamaibunămamă este un demers susținut de REGINA MARIA prin care dăm voce unor povești care stau încă închise în casele din care nu am avut voie să ieșim.

 

  • Starea de urgență este starea de zi cu zi a tuturor mamelor, unii se plâng ca nu au facut față 2 luni.
  • Mamele sunt unice, la fel și copiii lor. Nu te compara cu ele și nici nu te judeca dupa ce vezi la alte mame.
  • Fii mai blândă cu tine și nu compara felul în care faci față acestei situații cu felul în care o fac alții.
  • Ceea ce simți tu este mai important decât ceea ce faci. Până la urmă, scopul acestei vieți nu este să bifăm cât mai multe lucruri, ci să fim fericiți.  
  • Să recunoști că e greu și că nu poți să faci toate lucrurile este un act de curaj, nu de slăbiciune.

Povestește-ne ce ai simțit tu în această perioada, cum te-ai descurcat și experiența ta poate inspira mii de alte mame să simtă că nu sunt singure. Lasă-ne datele tale așa cum dorești să apară în poveste (tot numele sau doar prenumele, sau inițiala). Prin trimiterea poveștii tale ești de acord ca ea să fie publicată parțial sau integral de către REGINA MARIA pe paginile proprii: website, Facebook, Instagram, Linkedin. Încurajăm un comportament online responsabil, de aceea poveștile destinate proiectului sunt moderate de administratorii site-ului nostru și publicate dupa ce sunt verificate.

#eșticeamaibunămamă

Foloseste #eșticeamaibunămamă pentru 5 persoane din lista ta și spune-le de ce crezi asta.