Eşti aici

Policlinica Tomis

Situata in centrul orasului Constanta, policlinica pune la dispozitia pacientilor peste 30 de specialitati si include un centru de imagistica in cadrul caruia se pot efectua radiografii, mamografii si osteodensitometrii.

62 medici
medicina maritima
Centru de imagistica
Investigatii si preturi

Specialitati

Medicina Maritima
Personalul Navigant beneficiaza de investigare amanuntita si monitorizare a starii de sanatate, printre care consultatii medicale, analize de laborator, imagistica si stomatologie.
Dermatologie
Dr. Anca Raducan, medic specialist Dermatovenerologie, are experienta in dermatoscopie, tratamente estetice, mezoterapie si peeling chimic.
Cardiologie
Dr. Florina Constantin, medic primar Cardiologie are experienta in evaluarea si tratarea pacientilor cu risc cardiovascular si aterotromboza si competente in ecocardiografie si interpretare holter EKG si TA.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Cardiologie
Medic specialist Cardiologie
Medic specialist Medicina Generala
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Vaccinare de calatorie
Pacientii beneficiaza de consiliere si sprijin pentru prevenirea unor boli specifice calatoriilor in zonele indeparte: tipul de medicamente, dozele, intervalul de administrare, posibile contraindicatii si reactii adverse.
Examenul medical al marinarilor
Pacientii beneficiaza de consiliere si sprijin pentru prevenirea unor boli specifice calatoriilor in zonele indeparte: tipul de medicamente, dozele, intervalul de administrare, posibile contraindicatii si reactii adverse.
Fizioterapie clinica
Pacientii beneficiaza de recuperarea, imbunatatirea si mentinerea mobilitatii pierdute in urma unor afectiuni și reintegrarea in activitatea zilnica normala, reducerea pana la disparitie a durerilor patologice musculare și articulare, imbunatatirea fortei si tonicitatii muscular
Vezi toate investigaţiile

Program general

Recoltare sange

L-S:
07.30-13.00

Recoltare probe laborator CJAS

L-V:
07.00-10.00

Imagistica

L-V:
08.00-19.00
S:
08.00-13.00

Recuperare și fizioterapie

L-V:
07.00-19.00

Contact

Adresă: Bd. Mamaia nr. 16A - 16B, Constanta
Telefon: 021 9268
Telefon mobil: 0733 445 008
E-mail: constanta@reginamaria.ro; maritimact@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Osteodensitometrie
  • Radiologie digitala
  • Parcare
  • Imagistică
  • Medic de familie
  • Recoltare analize
  • Wifi