De ce sa ne alegi pe noi

Echipa multidisciplinara cu cel mai inalt nivel de expertiza. Medicii au o vasta experienta recunoscuta la nivel international si utilizeaza cele mai noi proceduri si tehnici de investigatie pentru stabilirea cu precizie si rapiditate a diagnosticului.

Avem experienta in evaluarea cazurilor complexe. Pentru cazurile ce necesita o grija deosebita si o monitorizare atenta, echipa medicala se reuneste si stabileste planul terapeutic optim pentru pacient.

Se asigura ingrijirile medicale conforme cu cele mai noi ghiduri si protocoale de practica medicala

Abordam multidisciplinar fiecare caz. Odata preluat de medic sau de echipa multidisciplinara, pacientul dispune de acces la toate informatiile necesare etapei de diagnosticare si ulterior, de tratament, de la: pregatirea pentru analizele si procedurile recomandate, pana la explicarea pe indelete a planului de tratament.

Oferim servicii modern de diagnostic si tratament. Procedurile efectuate respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, conform Ghidurilor Europene de Endoscopie Digestiva (ESGE si ESGENA) si ale Federatiei Societatilor Europene de Ultrasonografie in Medicina si Biologie (EFSUMB).