De ce sa ne alegi pe noi?

Abordam integrat menopauza

Echipa noastra de specialisti in managementul menopauzei stie ca metodele de tratament depasesc cu mult ingrijirea obstetricala si ginecologica de rutina si ca femeile care trec prin aceasta perioada au nevoie de investigatii si ingrijiri complexe.
 

Oferim terapii personalizate

Fiecare femeie este unica si poate resimti simptome diferite in timpul menopauzei sau in perioada de tranzitie catre menopauza. Specialistii nostri evalueaza atent fiecare persoana in parte pentru a stabili nevoile specifice si a recomanda planul de tratament personalizat pe aceste nevoi si, bineinteles, pe preferintele fiecarei femei. Metodele de tratament pot include terapie hormonala, non-hormonala sau terapii complementare.

 

Avem medici specializati in managementul menopauzei

Menopauza produce numeroase schimbari in organism, iar multe dintre acestea sunt atat de variate incat pot fi usor de ignorat sau neglijat. Un specialist in evaluarea si managementul menopauzei vede dincolo de aceste simptome si te poate ajuta sa intelegi mai bine ansamblul de schimbari prin care corpul tau trece in aceasta perioada.