Teste si investigatii

Oferim condiții superioare de testare și de evaluare prin dotarea cu aparatură modernă precum analizatorul inBody, cu ajutorul căruia se poate realiza analiza și cuantificarea compozitiei corporale prin bioimpedanta. 

Toate investigatiile preoperatorii recomandate in centrul nostru, pentru evaluarea persoanelor cu obezitate respecta recomandarile F.O.R.O. (Forumul Roman de Obezitate), care sunt inspirate de ghidurile internaționale de practica. De altfel, intreaga activitate a Centrului de Excelenta in Nutritie si Obezitate se desfasoara dupa principiile recomandate de F.O.R.O. Aceste principii au si girul a doua organizatii-emblema pentru problematica obezitatii: Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli metabolice (FRDNBM) si Societatea Romana de Endocrinologie (SRE).

De altfel, Campusul REGINA MARIA Cluj colaboreaza permanent cu medici care sunt membri ai celor doua institutii de prestigiu: Prof. Dr. Nicolae Hancu si Prof. dr. Cornelia Bala (din partea FRDNBM) si Prof. dr. Gabriela Roman si Prof. dr. Catalina Poiana (din partea SRE). La elaborarea acestor recomandari au contribuit cu expertiza si alti medici din cadrul Campusului REGINA MARIA Cluj: Sef. lucr. Dr. Anca Craciun, Conf. dr. Anca Farcas si Asist. univ. asoc. dr. Andrada Muresan.