De ce sa ne alegi pe noi

Pentru ca tratam atat obezitatea, cat si cauzele cresterii in greutate

Obezitatea este o boala cronica al cărei efecte se fac resimtite in intregul organism, fiind insotita de multiple complicatii si comorbiditati: de la diabet si boli cardiovasculare pana la afectiuni neurologice, afecțiuni ale coloanei vertebrale sau alte sistemului osteoarticular, in general. De aceea, a trata obezitatea este un proces complex, care necesita o abordare multidisciplinara si de durata.
Obezitatea fiind o boala cronica, tratamentul este pe termen nelimitat.

 De asemenea, prin analizarea cauzelor și factorilor care au dus la aparitia obezitatii se preintampina recidivele bolii.

Pentru ca, pe durata tratamentului, ai alaturi un consultant medical dedicat

Ingrijirea persoanelor cu obezitate presupune un tratament pe durata nelimitata, efectuat de catre specialisti cu experienta vasta in abordarea terapeutica a obezitatii si a complicatiilor acesteia. De aceea, prin intermediul unei echipe de specialisti, urmarim traseul pacientului si il indrumam pe intregul parcurs al investigatiilor medicale pe care le are de efectuat pentru stabilirea diagnosticului, precum si, ulterior, pe durata monitorizarii evolutiei starii lui de sanatatate.
 

Pentru ca avem o echipa multidisciplinara de specialisti cu expertiza in patologiile asociate obezitatii

Medicii care alcatuiesc echipa CENO au o expertiza impresionanta in domeniul diabetologiei si bolilor de nutritie, fiind recunoscuti la nivel national si international. De pilda, Prof. Dr. Nicolae Hancu, unul dintre cei mai reputati specialisti cu care colaboram, are o expertiza medicala impresionanta in lipidologia clinica, in managementul clinic al diabetului zaharat de tip 2, in riscul cardiovascular global și in obezitatea abdominala. De asemenea, Prof. Nicolae Hancu este profesor universitar emerit in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si membru al Academiei Romane de Stiinte Medicale și al Academiei Române. Este coordonatorul recentului Ghid de ingrijire a persoanelor cu obezitate din Romania.
 

Pentru că Departamentul de Chirurgie, coordonat de Prof. Dr. Constantin Ciuce, oferă servicii la standarde de excelenta

Prof. Dr. Constantin Ciuce are o vasta experienta chirurgicala – de treizeci de ani in chirurgia generala si in chirurgia vasculara, iar din 2015, are un atestat de competențe in chirurgia hepato-bilio-pancreatica. In paralel, Prof. Dr. Constantin Ciuce desfasoara activitate universitara, fiind profesor universitar la Catedra Chirurgie I, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. 
In Spitalul Cluj exista posibilitatea efectuarii interventiilor de chirurgie bariatrica, incompletarea listei specialitatilor medicale associate obezitatii.

Dr. Radu Seiceanu – Medic Primar Chirurgie generala are expertiza vasta in acest tip de interventii chirurgicale si face parte din echipa de medici din cadrul Spitalului REGINA MARIA.