Eşti aici

Policlinica Dorobanti

Situata pe Calea Dorobantilor, vis-à-vis de televiziunea romana, Policlinica Dorobanti se intinde pe patru etaje + parter si ofera acces la peste 100 medici si aproape 30 de specialitati medicale.

125 medici
28 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Specialitati pediatrice
In cazul diagnosticarii unei afectiuni cronice complexe, copilul tau va fi ingrijit aici de catre medicul pediatru in colaborare cu alti specialisti pediatric – cardiolog, nefrolog, pneumolog, oftalmolog, ORL-ist, ortoped, endocrinolog, dermatolog, alergolog.
Cardiologie
Dr. Ioana Stoian, medic primar cardiolog efectueaza ecocardiografii transtoracice si transesofagiene folosind un ecograf ultraperformant care dispune de o tehnologie avansata.
Obstetrica-Ginecologie
Echipa de medici ginecologi, cu experinta relevanta in medicina materno-fetala si monitorizarea sarcinii cu risc crescut si competenta in tehnici ecografice avansate pentru diagnosticarea anomaliilor congenitale.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Radiologie - Imagistica Medicala
Medic specialist Oftalmologie
Medic primar Obstetrica - Ginecologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Tomografie in Coerenta Optica
Dr. Sinziana Gradinaru, medic primar oftalmolog efectueaza aceasta investigatie imagistica moderna, care permite diagnosticarea precoce a unor afectiuni potential serioase la nivelul ochilor, cum ar fi: degenerescenta maculara legata de varsta, retinopatia diabetic, afectarea nervului optic la pacientii cu glaucoma, gaurile maculare, dezlipirea de corp vitros.
Ecografii in sarcina
Sunt investigatii valoroase si neinvazive prin intermediul carora este evaluata starea de sanatate a fatului si evolutia sarcinii. Dr. George Marinescu, medic specialist Radiologie si Imagistica Medicala efectueaza intreaga gama de ecografii recomandate in sarcina: morfologie sarcina trimestrul I, dublu-test FMF, morfologie trimestru II/III, biometrie/doppler sarcina, ecografie cu substanta de contrast SonoVue.
Reconstructie ecografica a cavitatii uterine
Este o metoda de evaluare de finete a spatiului anatomic unde are loc implantarea embrionului. Acesta investigatie este efectuata de catre Dr. Lara Andronescu, supraspecializata in metode de reproducere umana asistata. Testul permite identificarea anumitor cauze de infertilitate, care nu s-ar putea vizualiza la un examen ecografic simplu.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Recepţie

L-V
7:30 - 20:00
S
09:00 - 14:00

Recoltare sange adulti

(cu programare)
L-V
07:30 - 10:00, 11:00 - 15:30
S
08:00 - 10:30

Recoltare sange copii

(cu programare)
L, MI, VI
07:35 - 10:15

Contact

Adresă: Calea Dorobanti nr. 240, sector 1, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Medic de familie
  • Recoltare analize
  • Wifi