Eşti aici

Policlinica din Iulius Town

Policlinica este situata la etajul 1 in Iulius Mall si se intinde pe o suprafata de 1100 mp, oferind acces la 25 de specialitati medicale pentru adulti si copii.

54 medici
25 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Neurologie
Dr. Arta Teodorescu, medic specialist Neurologie, are experienta in tratarea epilepsiei, cefaleei si bolilor neurodegenerative si competente in electroencefalograma si ultrasonografie doppler cervico-cerebrala.
Obstetrica-Ginecologie
Dr. Lucia Bularga, medic primar Obstetrica-Ginecologie, are competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si histeroscopie si interes pentru uroginecologie si fertilizare in vitro.
Specialitati pediatrice
In cazul diagnosticarii unei afectiuni cronice complexe, copilul tau va fi ingrijit aici de catre medicul pediatru in colaborare cu alti specialisti pediatri – Hematolog, Gastroenterolog, Endocrinolog, Alergolog si Oftalmolog.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Neurologie, competenta in Ecografie
Medic primar Cardiologie
Medic primar Cardiologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Screening vizual copii
Se efectueaza cu ajutorul aparatului Plusoptix, care usureaza examinarea oftalmologica a copilului si permite detectarea precoce a posibilelor vicii de refractie incepand cu varsta de 6 luni.
Pachetul Testeaza-ti imunitatea
Reprezinta o serie de teste recomandate pentru evaluarea sistemului imunitar. Acestea sunt: hemoleucograma, imunograma (IgA, IgE, IgG, IgM) si consult medic specialist imunologie.
Patch Test
Este o metoda care evalueaza daca o anumita substanta determina o inflamatie alergica la nivelul pielii si este recomandata in evaluarea si tratarea eczemelor si eruptiile persistente.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.30
S:
08.00-12.00 (fara laborator)

Contact

Adresă: Str. Aristide Demetriade Nr 1, in incinta Iulius Mall, etaj 1, Timisoara, Timisoara
Telefon: 021 9268, 0372249182
E-mail: timisoara@reginamaria.ro
  • Parcare
  • Pediatrie
  • Recoltare analize