Program de Management al furiei - adolescenți

Dacă te lupți de ceva timp cu furia ta, încercând diverse tehnici care au sens, dar nu par să funcționeze, atunci acest program este pentru tine.

De ce am creat acest program?

Știu că există multe mesaje pe care le primești despre cât de rău este să fii furios. Și îmi imaginez cât te-ai străduit să nu o mai simți, în timp ce ea părea să te controleze pe tine și să îți strice relațiile.

Programul de gestionare a furiei a fost creat pentru a te învăța să canalizezi energia furiei în moduri care îți îmbogățesc viața, înțelegând care sunt nevoile tale și ajutându-te să ți le îndeplinești sănătos.

Am creat acest program cu dorința de a te ajuta să te împrietenești cu furia ta, să îi auzi mesajele, astfel încât chiar să funcționeze strategile de a răspunde diferit la ceea ce vine din exterior.

Pret program Managementul furiei la adolescenti: 2.700 RON

Acest program îți este potrivit dacă simti/manifesti:

 • Te lupți de ceva timp cu furia ta, încercând diverse tehnici care au sens, dar nu par să funcționeze.
 • Plătești, în acest timp, pentru furia ta cu deteriorarea relațiilor cu oamenii importanți pentru tine.
 • Dacă ești dispus să te implici activ și să faci munca personală dintre ședințe. Deoarece schimbarea începe în relația terapeutică și se continuă în contextele din viața ta care te-au adus aici.

Cei care vor apela la noi, vor avea urmatoarele beneficii:

 • Durata: 2- 3 luni
 • Tip ședință: 1-1
 • 100% confidențialitate
 • Program creat bazat pe expertiza și lucrul cu peste 22.000 de clienți
 • Te... împrietenești cu furia ta și cu toate celelalte emoții neplăcute care te vizitează. Pentru că, înainte de a putea schimba ceva, este nevoie să înțelegi rolul furiei în viața ta.
 • Înveți cum să încetinești procesul prin care treci, de la situația neplăcută la răspunsul tău emoțional și comportamental.
 • Exersezi moduri potrivite de a-ți îndeplini nevoile.

Plan de ședințe

Ședința 1

În prima ședință, eu voi înțelege cum îți afectează furia viața și ce înseamnă pentru tine să o gestionezi mai bine; vorbim despre viața pe care îți dorești să o creezi, înveți despre rolul furiei în viața ta și faci un scurt exercițiu de acceptare.

Ședința 2

A doua ședință te ajută să deconstruiești o situație în care ai răbufnit, ca sa descoperi cu uimire câte gânduri și emoții se ascund în spatele unor acțiuni care s-au întâmplat în decurs de câteva secunde. Încetinind în felul acesta procesul, vei câștiga puterea de a alege.

Ședința 3

În a treia ședință, vei identifica schimbările care se petrec în corpul tău când te înfurii și vei învăța să simți furia fără să te mai dezechilibreze.

Ședința 4

Cea de-a patra ședință te ajută să vezi că NU există o cauzalitate directă între ceea ce ți se întâmplă și felul cum răspunzi, ceea ce îți oferă multe opțiuni! Începi să gândești în termeni de nevoi personale și exersezi cum să ceri ca să ai mai multe șanse să primești.

Ședința 5

Aici afli care este stilul tău personal de răspuns la situațiile de conflict și cum poți alege mai des să răspunzi într-un mod sănătos.

Ședința 6

În cea de-a șasea ședință, ai deja aproape tot ce îți trebuie ca să formulezi un răspuns asertiv cap-coadă la o situație care te nemulțumește și exersezi astfel de răspunsuri, folosind situații din viața ta.

Ședința 7

 • Optimizarea deprinderilor de comunicare.
 • Pentru că deja ai exersat o nouă abordare în care ți-ai deschis inima către tine și către ceillați, putem vorbi despre alte strategii eficiente de gestionare a conflictelor.

Ședința 8

 • Suntem aproape de finalul programului și folosim această ședință pentru a fixa abilitățile dezvoltate în decursul ultimelor săptămâni, ca să le organizăm sub forma unui plan personal de gestionare a furiei și situațiilor viitoare de conflict
 • Ne uităm la obiectivul din prima ședință pentru a evalua schimbările făcute.

Ședința 9

La o distanță de două săptămâni, celebrăm munca pe care ai depus-o și transformările pe care le-ai creat deja în viața ta. Va fi ritualul tău de trecere către etapa din viață în care lucrurile nu vor fi mai ușoare ca înainte, dar TU vei avea claritate în opțiuni și puterea de a alege.

În funcție de situația cu care te confrunți se pot recomanda ședințe extra după finalizarea programului.