Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva

Servicii medicale de preventie si ingrijire medicala de rutina, precum si investigatii medicale specializate pentru depistarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor digestive, hepatice, proctologice – toate sunt oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

De ce sa ne alegi pe noi?

Avem medici recunoscuti international
Avem experienta in evaluarea cazurilor complexe
Oferim servicii moderne de diagnostic si tratament
Abordam multidiciplinar fiecare caz
Medicii specialisti din Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva, din cadrul Policlinicii Centrale REGINA MARIA Craiova si Policlinicii Gastromond Constanta ofera investigatii specifice de diagnostic si optiuni terapeutice personalizate nevoilor fiecarui pacient in parte, inclusiv cele mai noi si mai eficiente terapii disponibile.
Echipa medicala dispune de echipamente moderne si performante de diagnostic si tratament, printre care amintim echipamentele pentru efectuarea ecoendoscopiei si ecograful de ultima generatie Siemens S 2000, cu ajutorul caruia sunt efectuate toate investigatiile ecografice necesare in domeniul gastroenterologiei.
Analize de laborator
Investigatii specifice
Second opinion
pentru cazuri dificile
Controale periodice
pentru monitorizarea afectiunii

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate