Episodul 6 - Accesul la medici

Tot ce trebuie sa stii despre medicii la care ai acces prin abonamentul medical

In Reteaua de sanatate Regina Maria avem o singura misiune: sa iti oferim servicii medicale de calitate, atat prin aparatura de ultima generatie, cat si prin expertiza specialistilor nostri. Pentru ca fiecare pacient sa beneficieze de aceste servicii medicale, am alocat 80% din medicii nostri pentru abonati si 20% pentru cei neabonati.

De ce nu sunt toate locurile dedicate abonatilor? Pentru ca vrem sa le oferim si celor care nu au abonament posibiltatea de a beneficia de ingrijirea medicala de care au nevoie. Printre ei pot fi sotul/sotia, mama, cel mic, prietenul tau cel mai bun si toti cei care nu au abonament cumparat de ei sau de compania la care lucreaza.

Bine de stiut! 80% din medicii dedicati abonatilor inseamna peste 2.000 de medici din Reteaua Regina Maria.

Accesul la medicii din Parteneriat Academic

Pe langa medicii care consulta exclusiv abonati, respectiv neabonat, in Reteaua Regina Maria mai exista o a treia categorie de medici – cei care consulta ambele categorii de pacienti si care pot fi accesati pentru second opinion in anumite intervale programate din timp.

Sunt acei medici de renume, conferentiari, profesori universitari pe care ii poti accesa prin intermediul Parteneriatului Academic, parteneriat care garanteaza pacientilor accesul la performanta medicala de top.

De ce sunt atat de rari? Pentru ca sunt medici super-solicitati si supra-specializati, sunt cei mai experimentati si cei mai avizati cand statusul tau de sanatate devine complicat. Adica: la acesti medici apelezi cand ai un caz grav, o patologie complexa, ai nevoie de o a doua opinie pentru un diagnostic complicat.

Daca esti abonat poti sa ajungi la medicii acestia, dar cu programare din timp. In functie de abonamentul tau, acestia sunt inclusi gratuit sau cu discount.

Bine de stiut! Ca sa profiti de serviciile si investigatiile incluse in abonament e musai sa iti faci programare din timp.