Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic

Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic

Siemens Scope Power de 32 slices - Concentrare pe excelenta clinica

Noul centru de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic este dotat cu un Computer Tomograf de ultima generatie, Siemens Scope Power, un aparat extrem de fiabil si conceput pentru o gama larga de aplicatii clinice, care se diferentiaza de celelalte echipamente medicale de acest tip disponibile in Romania prin:

  • reducerea dozajului cu pana la 40%
  • furnizarea unor imagini luminoase si clare
  • optimizarea timpului de scanare, confortul si siguranta pacientului

Maximizarea sigurantei pacientilor inseamna reducerea la minimum a dozei, in special pentru grupurile sensibile, cum ar fi copiii sau persoanele care necesita mai multe scanari de monitorizare. In acest scop, Somatom Scope include un pachet cuprinzator de Aplicatii Combinate pentru a reducere expunerea, acest sistem permitand ca pacientii sa primeasca doza potrivita pentru cerintele lor de imagistica.

Calitatea imaginii este esentiala pentru un diagnostic précis. Dispunand de un material de detectare cu UFC de inalta performanta, acest aparat poate produce imagini de prima clasa chiar si la viteze mai mari de scanare. Chiar si in cazurile mai deosebite, reprezentate de pacientii obezi sau cu implanturi metalice, Somatom Scope asigura o calitate excelenta a imaginii si reduce zgomotul acesteia cu pana la 50%.

Noul echipament medical de ultima tehnologie include o functionalitate speciala pentru procedurile de urgenta, permite interventiile ghidate prin intermediul joystick-ului in-room si asigura pacientului confortul necesar pe perioada investigatiei si siguranta unui diagnostic corect, bazat pe imagini de o calitate superioara.