Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA este furnizorul oficial al CASEI REGALE A ROMÂNIEI

 

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA a primit recunoaşterea oficială de furnizor al Casei Regale a României în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri, 13 mai, la Palatul Elisabeta. Diploma i-a fost înmânată directorului general al Reţelei, Dr. Wargha Enayati, de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Suntem foarte mândri de această distincţie, mai ales pentru că este rezultatul unui proces riguros care subliniază calitatea serviciilor pe care le oferim. În cadrul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA avem, odată cu primirea acestei titulaturi, misiunea de a servi poporul român şi de a furniza servicii medicale la cele mai înalte standarde prin inovaţie şi prin menirea noastră de a face bine”, a declarat Dr. Wargha Enayati Director General REGINA MARIA, Reţeaua Privată de Sănătate.

 

Prin statut, titlul de furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri a calităţii serviciilor de pe piața românească. Titlul de furnizor este conferit persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puţin un an. Această distincţie dovedeşte aprecierea calităţii serviciilor medicale de către Casa Regală şi se oferă pe o perioadă de trei ani.

 

Mai mult decât atât, anterior distincţiei de furnizor, Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA a primit din partea Casei Regale a României dreptul de a purta numele propriu al unui membru al Familiei Regale. Acesta reprezintă o manifestare deosebită a încrederii în calitatea serviciilor oferite.

Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei

Logo Casa Regala