Rețeaua de sănătate REGINA MARIA susține cel mai mare festival din Europa, devenind partenerul oficial de testare la UNTOLD

Laboratoarele Rețelei de sănătate REGINA MARIA sunt partenerul oficial pentru testarea împotriva COVID-19 a participanților la festivalul UNTOLD, asigurându-se de buna desfășurare a evenimentului. Ediția 2021 a festivalului are loc între 9-12 septembrie, în Cluj-Napoca. Date fiind condițiile speciale de anul acesta, REGINA MARIA vine în sprijinul organizatorilor și al festivalierilor, pentru ca ei să se poată bucura de muzică și de atmosfera de festival în siguranță.

Provocarea celui mai mare festival muzical din Europa și singurul eveniment de asemenea dimensiuni organizat în acest context constă în asigurarea unei capacități de testare pe măsură. Pentru ca distracția la festival să fie la cote maxime, laboratoarele Rețelei lucrează intens în Cluj-Napoca, unde desfășurarea de forțe medicale asigură fluxurile de testare necesare atât pentru participanți, cât și pentru staff-ul festivalului. Astfel, REGINA MARIA, liderul pieței private de servicii medicale, acționează intens, la nivel local, pentru a reda participanților emoția festivalului.

Încă de la începutul pandemiei, am depus toate eforturile pentru a diminua efectele negative ale situației actuale. A venit momentul în care căutăm soluții pentru ca lucrurile să revină la normal, în condiții de siguranță. Poziția noastră în Cluj este deja consolidată, avem o Rețea extinsă pregătită să deservească un eveniment de o asemenea amploare precum este festivalul UNTOLD.”, au declarat reprezentanții Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

REGINA MARIA oferă participanților un preț special pentru testare în baza biletului de festival. Testarea antigen va costa 70 de lei, iar prețul pentru testarea RT-PCR este 210 lei.

estul antigen are o valabilitate de 48 de ore, iar rezultatul negativ va fi marcat printr-o brățară de triaj epidemiologic, care va permite accesul  în festival. Testarea RT-PCR are valabilitate 72 de ore și pe baza rezultatului negativ se generează certificatul verde.

Participanții pot realiza testele antigen rapide sau RT-PCR atât în locațiile proprii ale Rețelei, cât și în două centre mobile, organizate special pentru a asigura fluxurile necesare. Rețeaua pune astfel la dispoziție 3 policlinici, 4 puncte de recoltare proprii, o caravană mobilă, situată în proximitatea festivalului, la Hotel Napoca, și un centru mobil de testare situat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Anul acesta desfășurăm evenimentul în condiții excepționale, așa că știam de la bun început că vom avea nevoie de un partener de sănătate de încredere, pentru că siguranța tuturor celor implicați este pe primul loc. Suntem încrezători că ediția de anul acesta o să fie un etalon pentru festivalurile ce vor urma în condițiile actuale și ne bucurăm să avem alături de noi un furnizor de încredere. Alegerea laboratoarelor REGINA MARIA ca partener oficial de testare a fost alegerea naturală, fiind liderul în sănătate care poate susține un festival de dimensiunile UNTOLD.”, declară Bogdan Radulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD.