Reteaua de sanatate REGINA MARIA publica primul Raportul de Sustenabilitate

Reteaua REGINA MARIA anunta lansarea primului sau Raport de Sustenabilitate, prin care isi propune sa arate, in mod transparent, efortul si progresul companiei in implementarea practicilor sustenabile la nivelul intregului ecosistem de business (pacienti, angajati, clienti, furnizori, parteneri), precum si contributia sa la dezvoltarea durabila a comunitatii din care face parte.

Anul acesta, Reteaua de sanatate REGINA MARIA implineste 25 de ani de investitii, performanta medicala si grija pentru pacient. In contextul acestei aniversari, raportul de sustenabilitate reprezinta angajamentul pentru urmatorii 25 de ani de a investi in cresterea sustenabila si responsabila a companiei, prin:

  • Calitatea, siguranta si performanta medicala pentru binele pacientului;
  • Cresterea nivelului de competenta si excelenta in randul cadrelor medicale din Romania;
  • Formarea si dezvoltarea unei echipe puternice, avand la baza principiile diversitatii, incluziunii si protectiei drepturilor;
  • Performan¬ta economica a companiei si impactul pozitiv indirect pe intregul lant de valoare;
  • Cultivarea si repectarea principiilor eticii de business, atat in interiorul companiei, cat si in relatia cu furnizorii si partenerii, privati sau institutionali;
  • Dezvoltarea companiei cu grija fata de mediul inconjurator.

Raportul de Sustenabilitate al Retelei de sanatate REGINA MARIA este elaborat urmarind indeaproape Standardele Global Reporting Initiative (GRI) Optiunea Core si analizeaza performanta nefinanciara a companiei in perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019. Raportul a fost realizat in parteneriat cu Ernst & Young, companie de consultanta cu o vasta experienta in domeniul Schimbarilor Climatice si al Sustenabilitatii.
In realizarea Raportului de Sustenabilitate, REGINA MARIA, alaturi de partenerul sau, a invitat un numar semnificativ de parti interesate care au participat in procesul de determinare a celor mai importante subiecte de sustenabilitate: actionari, angajati, clienti, autoritati de reglementare, furnizori, contractori, consultanti, ONG-uri si asociatii si analisti financiari.

Documentul integral poate fi descarcat de aici.

La elaborarea acestui raport am utilizat surse de date bazandu-ne pe sistemele interne de monitorizare a performanței noastre de sustenabilitate. Compania, administratorii, angajații și alte părți care au lucrat la elaborarea raportului nu pot fi trase la răspundere pentru nicio pierdere, costuri sau cheltuieli rezultate din utilizarea informațiilor furnizate în acest raport.