Reteaua de sanatate REGINA MARIA lanseaza prima platforma de e-commerce dedicata abonatilor

Bucuresti, 18 noiembrie 2020.

Reteaua REGINA MARIA, primul furnizor care a introdus conceptul de abonamente medicale in Romania, lanseaza primul magazin online, dedicat angajatilor din companiile abonate la serviciile Retelei.

Noua platforma de e-commerce ofera abonatilor existenti posibilitatea de a cumpara, simplu si rapid, pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau de a-si completa abonamentul oferit de angajator cu unul superior.

„De 25 de ani, oferim solutii personalizate de preventie si tratament atat pentru marile companii, cat si pentru business-urile antreprenoriale. 2020 a fost nu doar un an aniversar pentru noi, ci si un an al digitalizarii in ritm accelerat. In primavara, am lansat Clinica Virtuala, prin care am asigurat accesul permanent al abonatilor la servicii medicale, inclusiv la Medicina Muncii. Acum lansam prima platforma de e-commerce dedicata abonatilor. Primim foarte multe solicitari de abonare a membrilor de familie, dar si cereri din partea abonatilor corporate care isi doresc mai multe servicii incluse. In plus, platformele e-commerce au schimbat radical asteptarile oamenilor referitoare la accesarea produselor si serviciilor, inclusiv cele medicale. In acest context, magazinul online este solutia noastra, dar si o garantie a modului rapid si eficient in care se desfasoara interactiunea cu noi. Totul se poate intampla online: de la cumpararea abonamentului dorit, efectuarea programarilor direct de pe mobil, consultatia in sine – care poate fi online sau offline si plata serviciilor.”, declara Andreea Minuta, Director Corporate Reteaua de sanatate REGINA MARIA.

Magazinul online REGINA MARIA ofera abonatilor posibilitatea de a cumpara unul sau mai multe produse.

De exemplu, acestia isi pot face upgrade abonamentului pe care il au de la compania unde lucreaza si pot cumpara unul sau mai multe pachete pentru cei dragi, la preturi preferentiale.

  • Pachete pentru membrii de familie – daca abonatul detine un pachet de servicii medicale de la compania unde lucreaza, poate cumpara pentru familia sa unul dintre cele patru tipuri de abonamente din gama Expert. Fiecare abonament are un pret standard, diferit in functie de serviciile medicale incluse, cel mai accesibil fiind 45 de lei pe luna. Pachetele sunt concepute atat pentru adulti, cat si pentru copii.
  • Upgrade pentru abonati – daca abonatul are deja un abonament medical oferit de companie, il poate completa cu un pachet superior. Astfel, va beneficia de serviciile medicale din abonamentul Priority, un pachet complex care include sute de analize si investigatii, dar si acces la medicii din Parteneriatul Academic si la servicii din camera de garda. Abonamentul este disponibil atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pe termen mediu si lung, noua platforma online REGINA MARIA va cuprinde si alte tipuri de abonamente si pachete, devenind astfel un hub online de produse si servicii medicale disponibile oricarei persoane care are grija de sanatatea lui si a familiei sale.

„Preventia devine tot mai mult o prioritate pentru romani. In parte, este determinata de perioada pe care o traversam, dar si de cresterea nivelului de constientizare si accesului la servicii medicale de calitate. Un exemplu este editia Black Friday din acest an, care ne-a demonstrat ca oamenii inteleg beneficiile preventiei si ca vor sa se protejeze prin abonamente complexe de servicii medicale. In doar trei zile de campanie, au fost achizitionate peste 600 de abonamente, cele mai multe din gamele premium.”, completeaza Andreea Minuta. Experienta de cumparare a abonamentelor in magazinul online este una completa, rapida si simpla.

Pasii pentru achizitionarea acestora sunt urmatorii:

  • Pentru a putea cumpara pachetele, este necesara crearea unui cont de client, in cazul in care abonatul nu are deja activat „Contul meu”. Odata activat contul, abonatul alege produsele dorite, perioada de facturare, 3, 6 sau 12 luni, dar si persoana pentru care achizitioneaza abonamentul.
  • In noul shop, plata se face online la achizitionarea pachetelor, cu orice tip de card (Visa, Maestro sau Mastercard). Dupa confirmarea platii, beneficiarul primeste pe adresa de e-mail contractul aferent abonamentului ales, urmand ca pachetul de servicii medicale sa fie activat in termen de 3 zile lucratoare.
  • Pentru a alege cel mai potrivit pachet, pot fi comparate beneficiile mai multor produse apasand butonul „Compara produse” si alegand pachetele ce urmeaza a fi analizate.

Pe langa toate beneficiile incluse in aceste abonamente, abonatii pot accesa in continuare serviciile oferite prin Clinica Virtuala, platforma online care le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii medicale de acasa, oferind cea mai apropiata alternativa de cea clasica. In cele aproape 8 luni de la lansare, in Clinica Virtuala au fost inregistrate peste 130.000 de programari.

La aproape 25 de ani de la lansarea primelor abonamente medicale in Romania, portofoliul REGINA MARIA numara peste 630.000 de astfel de pachete si peste 5.000 de companii partenere, care sustin astfel sanatatea angajatilor lor.