Reteaua de sanatate REGINA MARIA celebreaza, alaturi de TIFF, 18 ani de filme bune la Cluj

Reteaua de sanatate REGINA MARIA celebreaza, alaturi de TIFF, 18 ani de filme bune la Cluj

Consumul nelimitat de filme bune este singura ”adictie” pe care o incurajam, de aceea, Reteaua de sanatate REGINA MARIA continua sa sustina, pentru al saselea an consecutiv, cel mai important eveniment dedicat cinefililor din Romania si unul dintre cele mai importante astfel de evenimente din Europa.

Parteneriatul dintre Reteaua de sanatate REGINA MARIA si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) a inceput in 2014 si a crescut in fiecare an, odata cu amploarea tot mai mare a festivalului. Pe langa alte facilitati, Reteaua REGINA MARIA ofera asistenta medicala pe toata durata festivalului si, totodata, are grija de sanatatea membrilor echipei TIFF.

In acest an, furnizorul medical pregateste o serie de surprize pentru iubitorii de film: o experienta inedita, care le va oferi sansa celor prezenti sa isi vada culoarea gandurilor si sa testeze impactul filmelor bune asupra undelor neuronale, dar si suveniruri inspirate atat de principalele obiective din Cluj, cat si de unele dintre cele mai emblematice filme lansate de-a lungul timpului.

Doritorii pot experimenta activitatile propuse de REGINA MARIA la corner-ul dedicat din Piata Unirii, dar si la cinematograful Florin Piersic, in data de 5 iunie, incepand cu ora 18:00, cand furnizorul medical va sustine proiectia documentarului ”Hope Frozen”.

Sub deviza ”REGINA MARIA iubeste Clujul!”, compania alege sa se implice, constant, in evenimente care potenteaza valoarea si traditia culturala a acestui oras.

La finalul anului 2018, Reteaua REGINA MARIA a finalizat primul spital privat cu servicii integrate din Cluj, unde, pana acum, au avut loc peste 150 de interventii chirurgicale si peste 60 de nasteri. Spitalul reprezinta cea mai mare investitie a retelei de sanatate din tara – un proiect de peste 18 milioane de euro, si a marcat 10 ani de prezenta a Retelei de sanatate REGINA MARIA pe piata din Cluj.