REGINA MARIA a preluat Centrele Medicale Dr. Grigoras: 2 sedii in Timisoara, 1 in Lugoj

La aproape sase luni de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara – una dintre cele mai mari ale Retelei, REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in vestul tarii, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoras. Tranzactia marcheaza o extindere accelerata a operatorului privat de servicii medicale in aceasta zona a tarii si pune pe harta Retelei un nou oras in care REGINA MARIA vizeaza pozitia de lider.

Chiar daca am intrat mai tarziu pe aceasta piata, Timisoara este un oras-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucuram sa ne consolidam amprenta locala si sa avem o prezenta geografica semnificativa la doar cateva luni de la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Timisoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completa, atat prin intermediul clinicii noastre din Iulius Mall, cat si datorita celor trei clinici noi, pozitionate in centrul orasului, dar si in Lugoj. Ne dorim sa avem un impact local real si sa devenim un partener de incredere pentru companiile locale, iar alaturi de echipa Centrului Medical Dr. Grigoras, ne propunem sa fim furnizorul preferat de servicii medicale al banatenilor. Apreciem foarte mult echipa C.M. Dr. Grigoras, cu care impartasim o strategie si valori comune: calitatea serviciilor, extinderea continua a gamei medicale, cresterea portofoliului de pachete de preventie si tratament destinate clientilor persoane juridice.”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

In prezent, Centrul Medical Dr. Grigoras numara trei sedii, doua in Timisoara si unul in Lugoj, o echipa de peste 70 de cadre medicale, si gestioneaza sanatatea a peste 21.000 de pacienti corporate, care beneficiaza de pachete de preventie si tratament oferite de companie. Cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro in 2015, Centrul Medical Dr. Grigoras este unul dintre cele mai importante centre medicale private din vestul tarii.

”Centrul Medical Dr. Grigoras este unul dintre pionerii sistemului medical privat din Timisoara, fondat din dorinta de a alinia piata serviciilor medicale locale la standardele europene de medicina. Am reusit sa facem acest lucru si ne-am extins in permanenta, atat ca numar de locatii, cat si din punct de vedere al gamei de servicii oferite. Proiectele noastre de viitor au vizat dintotdeauna o si mai mare extindere regionala, iar acum, alaturi de Reteaua de sanatate REGINA MARIA, avem sprijinul unui partener solid, cu experienta nationala si cu o strategie puternica de dezvoltare, care ne va sustine in acest demers. In REGINA MARIA am regasit un partener la fel de preocupat de calitatea si performanța actului medical, de grija pentru pacient, dar si de atragerea si dezvoltarea celor mai bune echipe medicale.”, a declarat Dr. Magdalena Grigoras, director general Centrele Medicale Dr. Grigoras.

Fondat in anul 2000, Centrul Medical Dr. Grigoras este recunoscut pentru serviciile de obstetrica-ginecologie, specializare cu care si-a inceput activitatea. Ulterior, centrul medical si-a extins specialitatile medicale, numarand in prezent o gama larga de servicii, printre care medicina interna, oftalmologie, chirurgie generala, dermatologie, urologie, endocrinologie, ORL, alergologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, nefrologie etc. La acestea se adauga un laborator propriu de analize medicale, dotat la cele mai inalte standarde, aparatura performanta de diagnostic si un centru de Medicina Muncii.

”Le multumesc domnului prof. univ. dr. Dorin Grigoras si intregii sale echipe pentru ce au reusit sa construiasca in Timisoara si ne bucuram ca se alatura, in formula completa, familiei REGINA MARIA. Impreuna vom continua sa oferim banatenilor servicii medicale la standarde occidentale.”, a adaugat Fady Chreih.

Planuri de dezvoltare a serviciilor de sanatate din vestul tarii

Prin noua achizitie, Reteaua de sanatate REGINA MARIA vizeaza pozitia de leadership in vestul tarii, la jumatate de an dupa ce a deschis prima policlinica a Retelei din Timisoara, in incinta Iulius Mall. Ca lider pe zona de calitate a actului medical, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi va pune toata experienta in slujba dezvoltarii continue a centrelor medicale Dr. Grigoras.

Tranzactia din Timisoara reprezinta cea de-a treia achizitie facuta de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in ultimele doua luni, dupa preluarea Spitalului PONDERAS si a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungand in acest moment la 29 de locatii proprii la nivel national.