Regina Maria își consolidează prezența la nivel local și extinde policlinica din Iași cu un nou corp

Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează poziția de lider în servicii de sănătate și continuă extinderea prin inaugurarea unui nou corp al Policlinicii Iași. În urma unei investiții de peste 200.000 de euro, spațiul de 1200 mp s-a extins cu încă 330 mp și 11 cabinete, dintre care două cabinete de telemedicină, săli pentru recoltarea analizelor medicale și investigații medicale.

Lansarea noului corp în cadrul Campusului Regina Maria Iași este un pas important pentru Rețeaua de sănătate Regina Maria, care își extinde astfel capacitatea de a oferi servicii de specialitate pacienților din zona Modovei. Noua policlinică oferă pacienților acces la o echipă dedicată de 29 de medici, ajungând astfel la 80 de medici și 30 de specialități medicale, printre care pneumologie, medicina muncii și medicină internă, psihologie și psihiatrie, boli infecțioase, diabet și nutriție, alergologie, dermatologie, oncologie și obstetrică-ginecologie. De asemenea, în cadrul Campusului REGINA MARIA Iași pacienții au acces la un centru de imagistică, la clinica Kinetic Sport&Medicine și un laborator de biologie moleculară.

Extinderea rețelei, dezvoltarea infrastructurii medicale și a instrumentelor digitale sunt prioritățile anului 2022. Ne menținem misiunea de a oferi acces cât mai multor pacienți la un act medical de calitate. De aceea, vom continua să investim masiv pentru a contribui la consolidarea unui sistem de sănătate modern în toată țara, cu infrastructură modernă și medici extraordinari.”- a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Noua locație ce se alatură campusului Regina Maria Iași este situată pe Strada Grigore Ureche, nr.1, la parterul blocului Walter Mărăcineanu și funcționează între 08:00-20:00 de luni până vineri și între 08:00-14:00 în zilele de sâmbătă. Campusul Medical Iași a fost inaugurat în anul 2015 și cuprindea o policlinică cu peste 25 de specialități, un laborator propriu de analize medicale, capabil să deservească întreaga regiune a Moldovei, precum și un centru de imagistică dotat cu un aparat RMN de ultimă generație, unic în oraș.

În prezent, Rețeaua de sănătate Regina Maria numără 44 de policlinici proprii la nivel național și oferă acces la peste 310 clinici partenere și peste 60 de puncte de recoltare, care contribuie la deservirea pacienților din întreaga țară cu servicii medicale de calitate.