REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti, o investitie de 700.000 euro

REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti, o investitie de 700.000 euro

 

La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitesti, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in acest oras prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – REGINA MARIA Bratianu. Cu o investitie de 700.000 euro, noua clinica este localizata in Pitesti Business Forum si duce mai departe angajamentul operatorului privat de a sustine calitatea inalta a actului medical, precum si grija pentru sanatatea femeii si a copilului.

Policlinica REGINA MARIA Bratianu se intinde pe doua niveluri, are o suprafata de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultatii si ofera expertiza in peste 15 specialitati medicale. Dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si avand o echipa de 20 de medici, noua clinica se remarca printr-un centru dedicat de obstetrica-ginecologie, centru de pediatrie si servicii interdisciplinare de diagnostic. In noua policlinica vor oferi consultatii si medici din Bucuresti.

Prima policlinica deschisa de REGINA MARIA in Pitesti va continua sa functioneze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzand, de asemenea, cabinete medicale (medicina generala, pneumologie si urologie) si un punct de recoltare analize. De la deschidere si pana in prezent, in prima policlinica REGINA MARIA din Pitesti s-au efectuat peste 50.000 de vizite si aproximativ 260.000 de analize si consultatii.

Inaugurarea Policlinicii Bratianu confirma angajamentul nostru de a fi alaturi de pitesteni cu servicii medicale de inalta calitate, avand in acelasi timp un dublu rol: acela de angajator si de partener pentru companiile din zona. Policlinica Bratianu urmareste deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonati din judetul Arges. Astfel, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi asuma misiunea de a avea grija de sanatatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat inceput cu 10 ani in urma si care continua si astazi.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Printre specialitatile medicale disponibile in noua clinica se numara: alergologie si imunologie, boli de nutritie si metabolice, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL si unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetala) si altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu si de punct de recoltare analize.

Leadership in servicii de sanatate in judetul Arges si in zonele adiacente

Inaugurarea Policlinicii Bratianu consolideaza pozitia de lider a Retelei de sanatate REGINA MARIA in judetul Arges si in zonele adiacente. Expansiunea operatorului privat de servicii medicale in judetul Arges se adauga extinderilor recente din ultimele trei luni, prin: preluarea centrelor medicale Dr. Grigoras din Timisoara, preluarea Spitalului Ponderas si a Centrului Medical Helios din Craiova.