REGINA MARIA, furnizor exclusiv de sanatate al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este furnizorul exclusiv de sanatate pentru testarea delegatiei Romaniei care va participa la aceasta editie a Jocurilor Olimpice.  Jocurile Olimpice de Vara, editia Tokyo 2020, vor avea loc intre 23 iulie – 8 august 2021. Aceasta editie, cea de-a XXXII-a, este organizata intr-un context special si, din acest motiv, organizatorii au impus conditii de siguranta sporite pentru ca toti sportivii, antrenorii, dar si participantii sa se bucure de spiritul olimpic fara griji pentru sanatatea lor.

„Suntem extrem de onorati sa fim furnizorul agreat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pentru a testa sportivii care ne vor reprezenta la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Acest parteneriat se bazeaza pe expertiza noastra acumulata in cei 26 de ani de activitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO Reteaua de Sanatate REGINA MARIA.

„Alegerea Retelei REGINA MARIA ca furnizorul agreat de sanatate pentru testarea delegatiei olimpice a Romaniei prezente la aceasta editie a Jocurilor Olimpice a fost una fireasca. Ne-am bucurat sa aflam ca Reteaua de sanatate REGINA MARIA face parte din lista laboratoarelor agreate la nivel mondial de Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020. Operatorul de sanatate a indeplinit cu succes toate formalitatile necesare pentru ca sportivii nostri sa se simta in siguranta. Profesionalismul si implicarea specialistilor Retelei de sanatate REGINA MARIA au contribuit la desfasurarea in conditii de siguranta a pregatirii sportive premergatoare participarii la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, in contextul pandemiei Covid-19”, a declarat Mihai Covaliu – Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Masuri de siguranta pentru testele de laborator REGINA MARIA

Reteaua de sanatate Regina Maria a adoptat standarde riguroase pentru a exclude orice posibilitate de frauda sau falsificare a rezultatelor emise de laboratoarele sale. Din luna decembrie 2020, au fost introduse elemente de siguranta pe toate buletinele de analize emise de Retea.
Fiecare buletin de analize are asociat un cod QR unic, ceea ce asigura trasabilitatea si calitatea rezultatelor. Prin simpla scanare a codului QR, se poate verifica autenticitatea rezultatului, prin vizualizarea variantei digitale a buletinului de analize. In plus, fiecare buletin de analize poarta atestarea specialistilor REGINA MARIA acreditati sa utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator.

Investitiile in digitalizare ofera tuturor pacientilor Retelei acces rapid catre rezultatele testelor efectuate, de orice natura ar fi acestea, prin simpla accesare a contului din aplicatia mobila REGINA MARIA sau folosind site-ul www.reginamaria.ro. Toate analizele efectuate in Retea sunt disponibile in sectiunea dedicata Dosarului Medical, pentru a putea fi corelate oricand cu istoricul medical personal al fiecarui pacient.