Raiffeisen

În Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA, puteți accesa servicii medicale în rate, prin intermediul cardului de credit Raiffeisen Bank.

Prevenția este cel mai important lucru pe care îl poți face pentru sănătatea ta. Vizitele regulate la medic și investigarea medicală a fiecarui simptom sunt obligatorii pentru starea ta de bine. Există multe motive pentru care poți amana o vizită la medic, dar nici unul nu este destul de important.

Noi credem că sănătatea nu trebuie să fie o bătaie de cap, astfel că vrem să facem lucrurile mai simple. Toți posesorii de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank pot efectua plata în rate cu dobandă zero pentru oricare dintre serviciile REGINA MARIA

Astfel, ai acces la serviciile celei mai mari reţele private de sănătate în maxim 12 rate cu dobândă zero. Policlinicile, Spitalele*, Maternitățile și Banca Centrală de Celule Stem facilitează accesul la următoarele servicii:

  • Chirurgie
  • Consultații și analize de laborator și imagistică
  • Consultații și intervenții de obstetrică-ginecologie
  • Recoltare, procesare și stocare de celule stem (CD34+) din sângele cordonului ombilical
  • Recoltare, procesare și stocare de țesut de cordon ombilical, sursa importantă de celule stem mezenchimale

Momentan, plata în rate cu dobandă zero este disponibilă în unitățile REGINA MARIA din București și Brașov. În curând se vor adăuga locațiile noastre din Bacău, Cluj și Constanța.

Mai multe detalii aflați în recepțiile rețelei noastre sau sunați la call center: 021.9268 și 021.9611 doar pentru Banca centrală de Celule Stem.

*Cu exceptia Ponderas Academic Hospital.