Primul Campus Medical din Targu Mures - o investitie de 1.7 milioane de euro

Reteaua de sanatate REGINA MARIA continua expansiunea la nivel national prin inaugurarea primului Campus Medical din Targu Mures, ajungand astfel la 31 de locatii proprii in tara. Cu o investitie de 1.7 milioane de euro, Campusul Medical REGINA MARIA este localizat in zona de nord-est a orasului, in apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Prin aceasta inaugurare, Reteaua de Sanatate REGINA MARIA isi propune sa celebreze si sa duca mai departe expertiza si traditia medicala de exceptie a orasului gazda.

Primul Campus Medical REGINA MARIA din Targu Mures se intinde pe o suprafata de 900 mp, include 14 cabinete medicale si ofera muresenilor acces la o gama complexa de peste 15 de specialitati medicale.
Cu o echipa formata din 22 de medici, noul Campus Medical este dotat cu echipamente de ultima generatie si pune la dispozitia pacientilor, pe langa specialitatile medicale pentru adulti si copii, si:
Centru de Imagistica, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrica-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicala, in cadrul caruia pacientii au acces la fizioterapie, kinetoterapie si masaj, dar si un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

„Deschidem campusul din Targu Mures cu aceeasi promisiune de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Inca de acum opt ani, cand am intrat in Cluj si, ulterior, in Brasov, Transilvania a devenit o zona de o importanta strategica pentru Reteaua REGINA MARIA. Numai in locatiile din aceste doua judete ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienti in ultimul an, aproape 20% din numarul total de pacienti ai Retelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de preventie (abonamente) pentru angajatii din companii. Ne propunem ca, in timp, sa beneficiem si in Targu Mures de aceeasi incredere pe care ne-am castigat-o in alte orase din regiune, precum Cluj si Brasov, atat in randul clientilor individuali, cat si in randul comunitatii de business.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Printre specialitatile medicale disponibile in Campusul Medical REGINA MARIA Targu Mures se numara: alergologie, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutritie si metabolism, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL si altele.

Lista de investigatii a laboratorului cuprinde atat testele uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie, cat si teste speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice si moleculare, teste de anatomie patologica si citologie Babes Papanicolau.

Tehnologia de ultima generatie asigura o acuratete deosebita a rezultatelor

Tehnologia moderna, reprezentata de echipamentele de analiza performanta si echipa de specialisti care aplica cele mai noi metode de testare, asigura acuratetea rezultatelor si un termen cat mai scurt de prelucrare a acestora.

Centrul de Imagistica din cadrul Campusului Medical REGINA MARIA din Targu Mures se diferentiaza prin aparatul RMN ultra-performant (Magnetom Essenza 1.5 Tesla cu sistem incorporat Tim & Dot). Acesta este special creat pentru a acoperi o gama variata de investigatii clinice, atat teste de rutina, cat si examinari avansate. Aparatul reprezinta o tehnologie de varf si este recunoscut pentru acuratetea imaginilor, viteza de scanare si reducerea timpului de examinare. Acesta face posibila si examinarea persoanelor cu o greutate de pana la 200 de kilograme, fara a fi necesara repozitionarea acestora in cazul unor examinari multiple.

In plus, in cadrul Campusului Medical, pacientii pot efectua o serie de investigatii medicale suplimentare, precum: audiometrie, spirometrie, EKG de repaus, EKG de efort.