ÎN NUMELE EXCELENŢEI, CMU și EUROCLINIC poartă un singur nume, REGINA MARIA Rețeaua privată de sănătate

Bucureşti, 7 martie 2011 - De 15 ani suntem martori la dezvoltarea celei mai efervescente pieţe din România, cea a serviciilor medicale private. Am crescut în ritmul dezvoltării ei şi am contribuit la nivelul la care a ajuns să fie acum. Am fost Centrul Medical Unirea iar acum, împreună cu Euroclinic, suntem uniţi sub un singur brand, REGINA MARIA. Este un drum pe care l-am ales pentru a merge împreună.

M.S. Regina Maria nu este doar personajul care m-a atras spre România, ci un model pentru noi toţi. Cu o gândire avangardistă, M.S. Regina Maria a îmbinat acţiunile sale cu viaţa spirituală, reuşind sa ajute cu adevărat poporul român, şi să devină un simbol de mândrie naţională. Aceasta schimbare în care îmbrăţişăm numele celei care a fost cunoscută drept “mama răniţilor” a primit girul M.S. Regele Mihai şi, implicit pentru mine, binecuvântarea M.S. Regina Maria, a declarat Dr. Wargha Enayati Director General REGINA MARIA, reţeaua privată de sănătate.

Pentru cea mai mare reţea privată din România, serviciile medicale înseamnă „Servicii Medicale cu Excelenţă”, iar a acţiona „în numele excelenţei” se traduce prin conştiinţa ajutorului oferit oamenilor pentru a fi sănătoşi, tehnologia avansată şi căldura sufletească. Brandul REGINA MARIA are o consistenta umanistă, prin excelenţă.

În cei 15 ani de activitate, CMU a evoluat în fiecare an. După recenta fuziune cu Euroclinic, CMU a devenit cea mai mare reţea privată de sănătate din România, cu peste 1000 de medici în cele 6 spitale şi peste 20 de policlinici prezente în toată ţara. După rebranding, echipa rămâne aceeaşi, iar planurile de business vor fi orientate şi mai mult către respectarea promisiunii faţă de toţi pacienţii: Servicii Medicale cu Excelenţă. Astfel că, în perioada următoare, REGINA MARIA va extinde numărul de spitale şi policlinici în Bucureşti şi în ţară şi va pregăti soluţii medicale specializate pentru pacienţi (persoane fizice şi companii).

Ne menţinem misiunea de a avea în continuare cea mai puternică reţea medicală, investind în continuare în tehnologia medicală şi în echipa noastră de medici”, a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA. „Faţă de alte entităţi medicale, avem o latură proeminent umanistă, iar acest lucru s-a reflectat şi se va reflecta în continuare în acţiunile pe care le întreprindem.”, a adăugat Fady Chreih.

În urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeşte Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.