Mesaj din partea lui Fady Chreih, CEO REGINA MARIA

Dragi pacienti,

Odata cu primele masuri de relaxare incepem cu totii o noua perioada, in care ne adaptam la "noul normal", alaturi de familiile noastre, de cei dragi, uitandu-ne din nou la lucrurile care conteaza, mai atenti ca oricand la sanatatea noastra.

In ultimele doua luni, noi toti cei de la REGINA MARIA am purtat o mare responsabilitate. Am continuat sa oferim servicii medicale in deplina siguranta pentru pacientii nostri si sa nu intrerupem activitatea medicala in niciunul dintre orasele in care suntem prezenti.

In plus, eu si colegii mei ne-am simtit datori sa fim cat mai aproape de cei din linia intai; sa facem front comun cu sistemul public de sanatate si sa ii sprijinim eforturile.

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce am facut de la inceputul pandemiei de COVID-19, dar si ce facem acum in cadrul Retelei REGINA MARIA.

Masuri extraordinare de siguranta

Am fost primul furnizor medical care a avut sesiuni de lucru cu experti internationali, chinezi si europeni, pentru a ne alinia celor mai complexe protocoale de siguranta epidemiologica. Atat personalul, cat si pacientii nostri sunt si au fost in deplina siguranta si nu am avut niciun caz de contaminare a uneia dintre locatiile noastre. In continuare aplicam aceleasi masuri de igiena, triaj si dezinfectie, in toate locatiile, cu maxima strictete si rigurozitate, pentru ca dumneavoastra si cei dragi sa fiti in deplina siguranta cand veniti la medic. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceste masuri, le puteti gasi aici.

Am procesat si pana la 20% din testele PCR efectuate zilnic in Romania

Pana in prezent, in cele 3 laboratoare de biologie moleculara, am procesat peste 10% din totalul testelor PCR realizate la nivel national. Am fost primul furnizor medical cu tehnologia si acreditarile necesare pentru a prelucra aceste teste inca de la debutul pandemiei, in conditii stricte de siguranta epidemiologica si cu specialisti de o inalta pregatire. Iar REGINA MARIA continua sa fie singura companie care dispune de 3 laboratoare si de o capacitate de procesare de 1210 teste/zi, chiar in regim 24/24. In plus, efectuam si testele pentru anticorpi COVID-19, pentru care avem o capacitate de 1 milion de astfel de teste pana la finalul anului, in toate cele 29 de laboratoare ale Retelei.

Testam gratuit personalul din prima linie si sustinem 64 de spitale publice

Din cele peste 50,000 de teste PCR efectuate pana in prezent, peste o treime au fost gratuite, pentru spitalele care gestioneaza cazuri de COVID-19. Datorita unei retele a solidaritatii, formata din parteneri care au ales sa ne fie alaturi in acest demers, putem sustine gratuit si mai multe teste.

Cel mai amplu program din Romania, de testare a cadrelor medicale din prima linie

In plus fata de testarea gratuita RT-PCR, pentru personalul din linia intai continuam sa efectuam gratuit si testele pentru anticorpi, prin cea mai performanta si precisa tehnologie.

Clinica post-COVID, singura din mediul privat

Un program destinat monitorizarii tuturor pacientilor infectati si vindecati de COVID-19 si oferit gratuit cadrelor medicale. Programul se desfasoara atat online, in Clinica Virtuala, cat si in locatii fizice din Bucuresti.

Clinica Virtuala, cea mai buna solutie de pe piata, lansata in timp record

Creata pentru a raspunde nevoii de siguranta, Clinica Virtuala continua sa functioneze, oferind acces la sute de medici si zeci de specialitati medicale. Este perfect integrata cu toate sistemele noastre, iar consultatiile si recomandarile medicale se salveaza in dosarul electronic al fiecarui pacient.In toata aceasta perioada, am fost singurul furnizor care a "transferat" in online 550 de medici, dar si serviciul de medicina muncii.

Am sustinut intreprinderile mici si mijlocii, vulnerabile in aceasta perioada

Le-am oferit proactiv amanarea cu 2 luni a platii abonamentelor medicale, continuand furnizarea serviciilor medicale in tot acest interval.

Pe scurt, in cifre, munca noastra din ultima perioada se traduce astfel:

  • Peste 50.000 de teste RT-PCR realizate pana in acest moment;
  • 1210 de teste RT-PCR/zi;
  • 13.000 de teste RT-PCR facute gratuit in Laboratoarele REGINA MARIA, in valoare totala de peste 2.6 milioane de lei
  • 1.000.000 este capacitatea de teste pentru anticorpi pe care ne-o propunem pana la finalul anului, in toate laboratoarele noastre;
  • 20 de specialisti de laborator care lucreaza pentru testarea COVID-19;
  • 3 laboratoare de biologie moleculara;
  • 29 de laboratoare in care vom face testarea pentru anticorpi;
  • 24/24 prelucram teste RT-PCR in Laboratorul Central din Bucuresti;
  • 13 spitale publice au primit Anticorpi COVID gratis pentru cadrele medicale din linia intai
  • 550 de medici, 36 de specialitati si peste 47.000 de programari in Clinica Virtuala

Desi ne bucuram de primele masuri de relaxare, la REGINA MARIA ramanem rigurosi si precauti. Sanatatea si siguranta voastra, a pacientilor nostri, continua sa fie principalele noastre preocupari, de aceea in toate locatiile veti trece prin triajul epidemiologic si veti regasi masurile de protectie amintite mai sus.

In egala masura, continuam sa sprijinim si personalul medical din prima linie, prin testari PCR si de anticorpi, dar si prin monitorizare gratuita prin programul post-COVID.

Fie ca va simtiti pregatiti sa veniti fizic la medic daca aveti o problema, fie ca preferati o consultatie virtuala, e important sa stiti ca exista solutii pentru orice situatie si sa va simtiti confortabil cand apelati la serviciile noastre.

Echipa REGINA MARIA - call center, receptii, online, customer care, va ramane alaturi pentru a raspunde oricaror intrebari si pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Sa fim sanatosi si sa avem grija unii de altii!

Cu optimism,
Fady Chreih
CEO Reteaua de sanatate REGINA MARIA