Ma intorc la serviciu, dar vreau sa alaptez in continuare!

Ma intorc la serviciu, dar vreau sa alaptez in continuare!

 

Anul acesta Regina Maria dedica Saptamana Internationala a Alaptarii mamicilor care vor sa inceapa serviciul sau care trebuie sa lipseasca de langa bebelus cateva ore.

Pe parcursul intregii saptamani vom oferi informatii utile si interesante despre modalitatile de extragere si depozitare a laptelui matern, iar consultantul in lactatie – Sorana Muresan va raspunde intrebarilor si va oferi sfaturi pe acest subiect.

Programul saptamanii 3-7 august:

  •  Luni 3 august – posteaza o intrebare in sectiunea de pe site “Intreaba un medic” – va raspunde un consultant in lactatie in maxim 24 de h la toate intrebarile despre alaptare.
  •  Marti 4 augustcursul ABC-ul parintilor va sustine modulul despre alaptare – cursul parintilor care se desfasoara in Spitalul Baneasa pentru viitorii parinti prezentat de Sorana Muresan
  •  Miercuri 5 august ora 11.00 –invitam 50 de mamici la cafetaria din Maternitatea din cadrul Spitalului Baneasa unde:

 - Sorana Muresan povesteste despre tehnici de alaptat/muls pentru a putea incepe serviciul. Va avea loc un mic catering fresh/bio. Philips va prezenta paharele de stocare si pompele de muls, iar la final vor oferi si un mic cadou mamicilor. Va puteti inscrie completand formularul de inregistrare aici.

  - Dr. Madalina Dobrescu va povesti mamicilor despre aspecte medicale cu impact asupra lor si a asupra copilului dupa intoarcerea la serviciu cu privire la alaptat.

Liliana Leonte, Specialistul in resurse umane al Retelei de sanatate Regina Maria va prezenta pe scurt drepturile pe care le au mamicile care se intorc la munca.

  •  Joi 6 august si Vineri 7 august – consiliere de alaptare gratuita in Spitalul Baneasa in baza programarilor in Call Center cate 3 ore/zi (in limita locurilor disponibile).