Laboratoarele REGINA MARIA organizeaza Zilele Analizelor de Preventie si ofera reduceri de 60% la setul anual de analize

Intre 25-27 octombrie, Laboratoarele REGINA MARIA lanseaza campania Zilele Analizelor de Preventie si ofera o reducere de 60% la setul anual de analize, in toate punctele de recoltare ale retelei, la nivel national. 

Scopul campaniei este de a incuraja romanii sa fie mai atenti la sanatatea lor, prin efectuarea analizelor medicale anuale de preventie.

In Romania anului 2022, in care foarte multi romani nu isi fac analizele de rutina, preventia este cheia pentru a avea o viata neumbrita de boala. Romanii nu sunt familiarizati cu obiceiul de preventie si ajung la medic atunci cand situatia se agraveaza.

Datele expuse intr-un studiu IPSOS realizat la nivelul anului 2021 arata ca 43% dintre romani nu isi programeaza o consultatie la un medic de familie sau generalist, pe parcursul unui intreg an, 24% dintre ei considera ca nu e cazul sa mearga la medic daca nu au vreun simptom si 23% nu si-au mai facut nicio analiza de sange in ultimii doi ani. 

Prin campania derulata de Laboratoarele REGINA MARIA, reteaua de sanatate incearca sa aduca o componenta educativa in societatea romaneasca. Analizele de preventie se fac anual si salveaza vieti. 

“Analizele anuale de preventie sunt recomandate in fiecare an. Setul anual de analize evalueaza starea generala de sanatate, poate identifica o serie de afectiuni sau da indicii despre acestea. Analizele de preventie se fac rapid, usor si cu acuratete. Prin mainile specialistilor din laboratoarele REGINA MARIA trec an de an zeci de mii de probe. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, rezultatele oferite de laboratoarele noastre sunt sigure si ajung in cel mai scurt timp la pacientii nostri”, declara Andreea Alexandru, Director Medical, Divizia Laboratoare clinice REGINA MARIA. 

Recomandarea medicilor este ca o data pe an sa facem un set de analize de preventie, pentru a ne evalua starea de sanatate, iar in cazul in care apar anumite modificari, atunci sa putem merge mai departe, sa investigam problema din timp. Astfel, sansele ca o boala sa fie tratata din stadiu incipient si cu o rata mare de succes la tratament, cresc.

Setul anual de analize de preventie este disponibil in toate cele peste 100 de locatii de recoltare REGINA MARIA din tara, in intervalul 25-27 octombrie, la un cost special de 99 RON. Programarile se fac telefonic, la numarul 021 9268, sau prin aplicatia REGINA MARIA, recoltarea dureaza cateva minute, iar rezultatele sunt eliberate in aceeasi zi. 

In Laboratoarele REGINA MARIA, lucreaza specialisti cu experienta, care proceseaza anual zeci de milioane de teste. Aici, analizele sunt procesate cu tehnologie de ultima generatie, de specialisti bine pregatiti, iar medicii recomanda Laboratoarele REGINA MARIA pentru acuratetea rezultatelor.

Laboratoarele REGINA MARIA pot deservi peste 30.000 de pacienti pe zi si au o capacitate de peste 50 de milioane de teste pe an. Reteaua detine 37 de laboratoare si numara mai mult de 500 de specialisti in domeniul analizelor medicale de laborator. Laboratorul Central REGINA MARIA este primul si singurul laborator din tara care, in urma auditarii specialistilor, a primit aviz favorabil pentru integrarea in sistemul de management al calitatii utilizarea inteligentei artificiale. Cu ajutorul inteligentei artificiale, specialistii din Laboratorul Central au implementat o procedura de verificare automata a rezultatelor, procedura ce raspunde standardelor internationale Clinical & Laboratory Standards Institute (CLSI), reduce eroarea umana si garanteaza acuratetea rezultatelor.