Incepand cu luna martie, NATIVIA se alatura Retelei de sanatate REGINA MARIA

 Incepand cu luna martie 2023, Nativia se alatura Retelei de sanatate Regina Maria, intr-un proiect ambitios prin care liderul in calitatea serviciillor medicale din Romania va pune bazele unui centru de excelenta si de formare profesionala in obstetrica-ginecologie, impreuna cu prof. dr. Gheorghe Peltecu – fondatorul Nativia.

 

”Sunt bucuros sa ma alatur echipei Regina Maria in aceasta etapa de dezvoltare a specialitatii de obstetrica-ginecologie. Cred foarte tare ca in Romania este mare nevoie ca liderii medicali cu vasta experienta clinica si academica sa sustina cresterea si performanta tinerelor generatii de medici, care vor prelua stafeta. Prin centrul pe care il vom dezvolta impreuna cu echipa Regina Maria, ne dorim sa formam nu numai buni profesionisti, ci si caractere. Ne propunem sa formam viitorii lideri in medicina, specialisti care prin aportul lor si cu ajutorul tehnologiei medicale de ultima generatie de care dispune Reteaua de sanatate Regina Maria sa deschida noi orizonturi si oportunitati in domeniu.”, a declarat prof. dr Gheorghe Peltecu, fondatorul Nativia.

Fiind una dintre cele mai moderne clinici medicale de obstetrica-ginecologie, Nativia a fost infiintata la inceputul anului 2020 si este formata dintr-o echipa de 50 de specialisti. Numai anul trecut, Nativia a avut peste 25,000 de paciente.

 

”Alaturarea Nativia in cadrul Retelei de sanatate Regina Maria este o confirmare a tot ceea ce am construit bine in ultimii ani in domeniul obstetricii si ginecologiei, dar si o dovada in plus a increderii si a inaltei performante medicale. Avem cea mai buna echipa medicala de obstetrica-ginecologie din Romania, iar acum ea devine cu adevarat imbatabila. Sunt extrem de mandru de toti colegii mei si ma bucur ca impartasim aceeasi cultura a calitatii cu echipa Nativia, dar si aceeasi dorinta de a seta standardul in pregatirea tinerilor specialisti”, completeaza Fady Chreih, CEO al Retelei Regina Maria.

 

Nativia este o clinica de obstetrica-ginecologie care reuneste o echipa tanara de medici cu stagii de supraspecializare in spitale de prestigiu din Europa, formati sub indrumarea Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, medic primar in obstetrica-ginecologie, profesor universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" si doctor in stiinte medicale. Acesta are o experienta de peste 35 de ani, iar principalele sale competente sunt ginecologia oncologica, chirurgia laparoscopica si chirurgia oncologica mamara, fiind un lider de opinie, atat din punct de vedere clinic cat si academic.

 

Prof. Dr. Peltecu s-a dedicat in intregime carierei in medicina si formarii profesionale a unei echipe multidisciplinare de medici, alaturi de care activeaza la Nativia.

 

Familia Peltecu, respectiv Nativia, au fost asistati in tranzactie de echipe de consultanti, respectiv:

  • Coordonatorii proiectrului: Florin Cerna (Brink Think Management) si Alexandru Medelean (Wise Way Advisors)
  • Asistenta legala: Filip & Company

 

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este operatorul cu cea mai mare expertiza in integrarea si dezvoltarea cu succes a jucatorilor privati care devin parte a retelei.

Alaturarea Nativia in cadrul Retelei urmeaza o strategie generala de leadership in calitatea actului medical si siguranta pacientilor, cu investitii majore in atingerea si mentinerea unui standard de excelenta in serviciile medicale.