Dr. Vlad Predescu premiat la Gala Elitelor Medicale Clujene 2016

Articol de Sef De Lucrari Dr. Vlad Predescu Medic primar Ortopedie si traumatologie
Dr. Vlad Predescu premiat la Gala Elitelor Medicale Clujene 2016

Gala Elitelor Medicale Clujene 2016, organizata la initiativa “Clujul Elitelor si Valorilor” si in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu” si Colegiul Medicilor Cluj, i-a premiat pe cei mai buni medici dintre cei buni.

Domeniul medical merita pe deplin o asemenea gala. Gala Elitelor Medicale vine sa omagieze medicii, profesorii universitari, cadrele universitare, in general, dar si studentii si tinerii cercetatori.” a afirmat Ionut Geana, organizatorul evenimentului.

15 personalitati ale medicinei romanesti

In cadrul primei editii a galei organizata pe 21 aprilie 2016 au fost distinsi 15 personalitati ale medicinei clujene si din tara 

Sef de Lucrari Dr. Vlad Predescu, medic primar ortopedie-traumatologie a fost premiat alaturi de medici de renume din Cluj, dintre care amintim: Prof. Univ. Dr. Anca Buzoianu (decan al Facultatii de Medicina Generala), care s-a remarcat prin contributia in farmacologia experimentala a durerii si inflamatiei si farmacogenetica si Prof. Univ. Dr. Stefan Ioan Florian, primul neurochirurg care a introdus in Romania tehnica ‘single stage, single opening’ in tratamentul chirurgical al anevrismelor multiple.

Doctorului Vlad Predescu i-a fost acordata distinctia pentru “Performante in domeniul ortopediei si traumatologiei".
Premiul acordat este o onoare pentru mine si in acelasi timp reprezinta o recunoastere a activitatii si a eforturilor noastre zilnice. In ultimii ani ne-am concentrat foarte mult asupra tehnicilor de protezare articulara, mai ales la protezarea genunchiului reusind sa introducem in practica curenta artroplastia cu proteza personalizata de genunchi, tehnica care reprezinta o revolutie in protezarea genunchiului. Acest premiu este o onoare pentru mine si datorita faptului ca el vine de la Cluj, Clujul fiind un centru medical extrem de puternic, populat de traditie si istorie in acest domeniu”, a fost mesajul transmis de catre Dr. Vad Predescu.

Text: Dr. Ileana Andreescu, Senior Medical Marketing Manager